Γιώργος Λιάγκας – Έξαλλος ο παρουσιαστής – «Υποκριτές, κάνετε όλοι σας δημόσιες σχέσεις»


Τις καλύτερες στιγμές του χθεσινού επεισοδίου στο GNTM σχολίασαν στο «Πρωινό», με τον Γιώργο Λιάγκα να μην μπορεί να κρύψει τον εκνευρισμό του αναφορικά με το concept της φωτογράφισης που έδωσε τα πολυπόθητα εισιτήρια για την είσοδο στο σπίτι.

«Εκεί σας ενοχλεί όλους – Υποκριτές»
Μετά την προβολή του βίντεο ο Γιώργος Λιάγκας με έντονο ύφος ζήτησε το λόγο και σημείωσε: «Να κάνω ένα σχόλιο; ή απαγορεύεται να το κάνω; Εδώ, στην ελληνική τηλεόραση που κάνετε όλοι σας δημόσιες σχέσεις, έχετε δύο μέτρα και δύο σταθμά. Να πω τι εννοώ, γιατί στο ριάλιτι – παιχνίδι που λέγεται ‘The Bachelor’ στον Alpha λέτε όλοι ότι είναι υποβάθμιση της γυναικείας προσωπικότητας, όταν τα κορίτσια δείχνουν τα κάλλη τους και ξεφτιλίζονται για τα μάτια του Αλέξη Παππά ή του οποιουδήποτε έχει επιλέξει η παραγωγή; Εκεί σας ενοχλεί όλους. Υποκριτές!» είπε αρχικά.

«Εδώ γιατί δεν σας ενοχλεί το γεγονός ότι αγόρια και κορίτσια είναι γυμνά και λικνίζονται, σεξουαλίζονται πάνω στο αυτοκίνητο για να ρίξουν τον γείτονα; Το ίδιο πράγμα δεν είναι; Εδώ δε σε ενοχλεί ο ερωτισμός που προσπαθούν να βγάλουν; To concept είναι φωτογράφιση για να ερεθίσετε τον γείτονα» συμπλήρωσε.

Στη συνέχεια τον λόγο πήρε η Φαίη Σκορδά, η οποία εξέφρασε εντόνως την αντίρρησή της σε όσα είπε ο συμπαρουσιαστής της.

πηγη

Διαβάστε επίσης