Άκης Πετρετζίκης – Παντρεύτηκε την εκλεκτή της καρδιάς του ο διάσημος σεφ

28/09/2021 | 08:05

 

 

«Κρεμάστηκε» ο Άκης Πετρετζίκης. Ο διάσημος σεφ και η Δήμητρα Παπαμιχαήλ ενώθηκαν σήμερα, Δευτέρα 27 Σεπτεμβρίου, με τα ιερά δεσμά του γάμου και παράλληλα βάφτισαν το μωρό τους.

Αν και ο 37χρονος είχε κρατήσει κρυφό το χαρμόσυνο γεγονός, τελικά ανέβασε στιγμιότυπα στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Το μυστήριο ήταν να τελεστεί το πρωί στις 11.30 στο Κορωπί, ώστοσο τελικά έγινε στη Θεσσαλονίκη παρουσία φίλων και συγγενών.

Ο Άκης και η αγαπημένη του έδωσαν στον γιο τους το όνομα Αχιλλέας, καθώς ήθελαν να έχει τα ίδια αρχικά με τον μπαμπά του, δηλαδή Α.Π.

«Σήμερα γάμος έγινε… σε ωραίο περιβόλι! Το φάγαμε το ρύζι μας. Βαφτίσαμε και τον μικρό μας Αχιλλέα!», έγραψε στα social media πανευτυχής,

Μάλιστα, αποκάλυψε ότι το μενού της δεξίωσης το επιμελήθηκε ο ίδιος.

 

https://www.in.gr/

Πάτρα: Θλίψη για την απώλεια του Σάκη Παναγιωτόπουλου

Πάτρα: Συνελήφθη μεθυσμένος οδηγός αυτοκινήτου που έκανε αναστροφή και τραυμάτισε οδηγό μοτοσικλέτας – Δεν είχε ούτε δίπλωμα!

Αδιανόητη τραγωδία στο Αγρίνιο – Πατέρας παρέσυρε με το όχημά του και σκότωσε το 2χρονο παιδί του

Πάτρα: Πανικός από φωτιά τα ξημερώματα ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ

Αχαΐα: Αυτές είναι οι 3 περιοχές που απαγορεύεται το κολύμπι

Ραγδαίες εξελίξεις: Σε αναστολή όλη η Ιατροδικαστική Υπηρεσία Πάτρας – Είχε εμπλακεί στις υποθέσεις Μουρτζούκου και Πισπιρίγκου

Πάτρα: Προφυλακίστηκε η Ειρήνη Μουρτζούκου – Απολογήθηκε με υπόμνημα (ΒΙΝΤΕΟ)

Στα δικαστήρια της Πάτρας για την απολογία της η Ειρήνη Μουρτζούκου – Οργή και αποδοκιμασίες από το πλήθος (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)