Πάτρα: Ο πατέρας του 6χρονου περιγράφει πως έγινε το ατύχημα στα καρτ που τραυμάτισε τον μικρό Φώτη - ΒΙΝΤΕΟ

 

Ο πατέρας του 6χρονου Φώτη είναι συγκινημένος και ανακουφισμένος. Ο γιος του που τραυματίστηκε σοβαρά μπροστά στα μάτια του το μεσημέρι της περασμένης Κυριακής όταν ένα καρτ έφυγε από την πίστα και τον χτύπησε στο κεφάλι, αποσωληνώθηκε με επιτυχία και κάθε ώρα που παίρνε ανακτά όλο και περισσότερες δυνάμεις.

«Όσο μαθαίνουμε καλά πράγματα, κερδίζουμε μάχες. Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο, το υγειονομικό προσωπικό και τον γιατρό που παρακολουθεί τον Φώτη», είπε ο πατέρας του παιδιού και περιέγραψε πως συνέβη το ατύχημα: «Βλέπαμε τον αγώνα, θέλαμε να περάσουμε καλά. Ξαφνικά είδαμε ένα καρτ από πάνω μας και από τότε τραβάμε τον γολγοθά μας. Για να γίνει αυτό το πράγμα, η λογική μου λέει ότι δεν θα είχαν παρθεί τα κατάλληλα μέτρα».

Με το που έγινε, νόμιζα ότι το παιδί λιποθύμησε και το πήρα στα χέρια. Δεν είχα καταλάβει, μετά είδα ότι ήταν κάτι πιο σοβαρά κι άρχισα να πηγαίνω μηχανικά, να βρω κάπου βοήθεια… Εκείνη την ώρα έγινε συνωστισμός για να δουν τι έγινε ο οδηγός, δυσκολεύτηκα να περάσω», ανέφερε ο πατέρας του μικρού.

Ο Θανάσης Κοσπέτας μίλησε στο MEGA και τον Νίκο Ευαγγελάτο για το πως έγινε το ατύχημα. ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

 

 

Διαβάστε επίσης