«Εξαφάνιση» προσφύγων με άρωμα επαναπροώθησης στη Μεσσηνία – Το Λιμενικό αρνείται την άφιξή τους

24/09/2021 | 21:50

Σε μια σοβαρή καταγγελία προχώρησε η Κίνηση Ενωμένοι Ενάντια στο Ρατσισμό και τη Φασιστική Απειλή (ΚΕΕΡΦΑ), η οποία κάνει λόγο για επαναπροώθηση 30 προσφύγων, οι οποίο είχαν καταφτάσει στο Βασιλίτσι Μεσσηνίας.

Όπως αναφέρει και το τοπικό μέσο best-tv, το μεσημέρι της Τετάρτης εντοπίστηκαν περίπου 30 μετανάστες  οι οποίοι επέβαιναν σε ιστιοφόρο σκάφος.

Σύμφωνα με την ΚΕΕΡΦΑ, όταν αποβιβάστηκαν οι αστυνομικοί που έφτασαν εκεί τους πήραν αμέσως όλα τα κινητά.

Πρόσφυγες με την βοήθεια ντόπιων αλληλέγγυων που βρέθηκαν εκεί δίνοντας νερό και τρόφιμα, επικοινώνησαν με τους συγγενείς τους στο Ιράκ, την χώρα καταγωγή τους.

πηγη

Θρήνος στην Πάτρα για τον θάνατο του 30χρονου Κώστα μετά από άγριο ξυλοδαρμό σε νυχτερινό κέντρο – Δρακόντεια μέτρα της ΕΛ.ΑΣ υπό τον φόβο αντιποίνων, η κραυγή της μάνας (ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ)

Πάτρα: 30χρονος έπεσε νεκρός μετά από συμπλοκή – Δύο παρέες παρεξηγήθηκαν σε κέντρο διασκέδασης και έγινε κόλαση! ΦΩΤΟ

Πάτρα: Έσπασαν καφετέρια του ιδιοκτήτη του νυχτερινού κέντρου που σκότωσαν τον 30χρονο Κώστα (ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ)

Πάτρα: Συνελήφθησαν οι δύο ιδιοκτήτες του νυχτερινού κέντρου Αβαντάζ όπου ξυλοκόπησαν μέχρι θανάτου τον 31χρονο

Πάτρα: Έριξε αυγά σε Αστυνομικό Τμήμα και περιπολικό – Συνελήφθη επί τόπου

Πάτρα: Επτά οι δράστες της φονικής επίθεσης στο “Αβαντάζ”

Πάτρα: «Δούλευε για ένα μεροκάματο και τον φάγανε» – Συγκλονίζει η σύζυγος του 30χρονου που πέθανε μετά από άγριο ξυλοδαρμό

Αχαΐα: Ταμπουρώθηκε στο σπίτι του με όπλο – Επιχείρηση της Αστυνομίας – ΝΕΟΤΕΡΑ