ROTARY ΠΑΤΡΑΣ ΚΩΣΤΗΣ ΠΑΛΑΜΑΣ - Εκδήλωση για τον αναλφαβητισμό ΦΩΤΟ

 

Με μεγάλη επιτυχία διοργανώθηκε χθές η πρώτη συνάντηση για την χειμερινή περίοδο, της Διοικήσεως, των μελών και φίλων του νέου Ροταριανού Ομίλου με τίτλο ROTARY ΠΑΤΡΑΣ ΚΩΣΤΗΣ ΠΑΛΑΜΑΣ, σε φιλόξενη αίθουσα του ξενοδοχείου MY WAY.

Ο νέος όμιλος έχει σαν στόχο να κινητοποιήσει κοινωνικές ομάδες της πόλης στην κατεύθυνση της προσφοράς στον συνάνθρωπο που αποτελεί από τους κυρίαρχους στόχους του ROTARY. Ήδη παρουσιάστηκαν οι πρώτες ενέργειες όπως προσφορά τροφίμων και λοιπών ειδών πρώτης ανάγκης στην «Κιβωτό της αγάπης» και στην «Φλόγα».

Με την ευκαιρία δε που ο μήνας Σεπτέμβριος έχει αφιερωθεί από το διεθνές ROTARY στον αναλφαβητισμό, παρουσιάστηκε το θέμα σε μία εξαιρετική ομιλία από την κα Σοφία Χριστοπούλου με τίτλο “ΑΝΑΛΦΑΒΗΤΙΣΜΟΣ”. Την εκδήλωση εκτός από τα μέλη και στις συζύγους των, παρακολούθησαν πολλοί φίλοι του ομίλου.

Σημειώνεται πως κατά την έναρξη της εκδήλωσης κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή, στην μνήμη της Λιολιώς Κολυπέρα, που διετέλεσε επί μακρόν πρόεδρος του «Άλμα Ζωής» στον νομό Αχαίας με σπουδαία κοινωνική προσφορά.

 

Διαβάστε επίσης