Σοκαριστικό περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας στην Τουρκία – Την μαχαίρωσε 104 φορές – «Βλέπω τον θάνατο σου»

Οι επιθέσεις σε γυναίκες έχουν πάρει ανεξέλεγκτες διαστάσεις. Στην Τουρκία, ένας άνδρας μαχαίρωσε 104 φορές τη σύντροφό του μπροστά στα μάτια του παιδιού τους. Η γυναίκα έζησε και περιέγραψε τον εφιάλτη της.

«Με χτύπησε με μπουκάλι στο κεφάλι. Εγώ σκέπασα το μωρό μου για να μην πάνε γυαλιά πάνω του. Μετά με το ζόρι με έπιασε, με σήκωσε και άρχισε να με μαχαιρώνει» δήλωσε το θύμα της επίθεσης.

Τυφλωμένος από τη ζήλια ο Φεϊζό Ντουράν όρμησε με λύσσα στη σύντροφο του για να την σκοτώσει. Τη μαχαίρωνε ξανά και ξανά μπροστά στα μάτια του μόλις ενός έτους παιδιού τους. Μετά την κούρεψε. 

«Το μπάνιο άρχισε να γεμίζει αίματα, από το αίμα που έτρεχε από το σώμα μου άρχισε να γεμίζει το μπάνιο. Γλιστρούσα από τα αίματα. Έκατσε πάνω στο καλάθι με τα άπλυτα. Μου είπε: «Δε σου είχα πει πως θα παρακολουθήσω τον θάνατο σου; Να λοιπόν, βλέπω τον θάνατο σου» δήλωσε με τρεμάμενη φωνή η γυναίκα.

Οι γείτονες άκουσαν τις κραυγές της και ειδοποίησαν την αστυνομία . Η 28χρονη μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με 104 μαχαιριές. Οι 8 ήταν σε τέτοια σημεία του σώματος της που θα μπορούσαν να αποβούν μοιραίες. 

«Όταν κοιτάω στον καθρέφτη και βλέπω τα σημάδια στο πρόσωπο μου, το ξαναζώ. Ζητώ να τιμωρηθεί με την πιο βαριά ποινή».

Η Αισέλ κατάφερε να προστατεύσει τον λαιμό και τελικά και τη ζωή της. Σιγά σιγά επουλώνονται οι πληγές στο σώμα της, όμως αυτές στην ψυχή της δε θα κλείσουν ποτέ.

ΠΗΓΗ