ΝΕΟΤΕΡΑ – Πάτρα: “Παμε Φώτη” – Συγκινούν οι ζωγραφιές στην ΜΕΘ έξω απο το δωμάτιο του 6χρονου – Ξύπνησε μετά από 4 ημέρες το παιδί – (ΦΩΤΟ)

 

ΝΕΟΤΕΡΑ: Σύμφωνα με πληροφορίες ο 6χρονος Φώτης ξύπνησε πριν λίγο από το κώμα που βρισκόταν, μετά την αποσωλήνωση που έκακαν οι γιατροί. Κοντά του βρίσκονται οι γονείς του , που του έδειξαν μάλιστα και τις ζωγραφιές των συμμαθητών του. Ο μικρός έχει αρχίσει και κινεί πόδια και χέρια, ωστόσο ακόμη δεν μπορεί να μιλήσει, κάτι που αναμένεται να γίνει αργότερα.

Με χρώματα και δεκάδες ευχές έχει γεμίσει το δωμάτιο του 6χρονου Φώτη, ο οποίος τραυματίστηκε την περασμένη Κυριακή όταν κατά την διάρκεια των αγώνων καρτ συγκρούστηκαν δυο οχήματα με συνέπεια το ένα να καταλήξει στα προστατευτικά κάγκελα και να χτυπήσει και το μιικρό αγόρι. 

Ο Φώτης έχει δίπλα του απο την πρώτη στιγμή της περιπέτειας του όλο το ιατρικό προσωπικό της ΜΕΘ Παίδων του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου της Πάτρας, με επικεφαλής τον Ανδρέα Ηλιάδη που δίνουν μαζί του απο την πρώτη στιγμή την “μάχη”.

Οι συμμαθητές του του εύχονται να επσιτρέψει γρήγοροα γερός και δυνατός. 

Τις φωτογραφίες δημοσίευσε ο Διευθυντής της Μονάδας Εντατικής Θεραπείας Παίδων, Ανδρεας Ηλιάδης με το εξής μήνυμα:

“Πάμε Φώτη μας… Όλη η Ελλάδα μαζί σου! Όλοι σου οι συμμαθητές σου λένε Πάμε Φώτη”

 

 

242588871_1481410672259734_7261730299576891489_n.jpg

Πάτρα: Αναζητείται στο αυτόφωρο ο συνδικαλιστής του ΠΑΜΕ που επιτέθηκε στον Π. Ρηγόπουλο – Ποιες κατηγορίες αντιμετωπίζει

Θλίψη στην Πάτρα: Έφυγε από τη ζωή ο τραγουδιστής Γιάννης Πανίτσας σε ηλικία 55 ετών

Μεσσηνία: Τα «καλά παιδιά» που έγιναν δολοφόνοι – Ποιοι είναι οι δύο 22χρονοι που συνελήφθησαν για το έγκλημα στο κάμπινγκ

Απίστευτο περιστατικό: Το τζατζίκι σε εστιατόριο έστειλε Πατρινούς στο νοσοκομείο – Σφραγίστηκε η επιχείρηση

Eνταση μετά την πορεία στην Πάτρα – Δημοσιογράφος καταγγέλλει ξυλοδαρμό από συνδικαλιστές (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Ο 17χρονος με αυτισμό που τον “παράτησαν” οι γονείς του θα μεταφερθεί σε ειδική δομή – Το μήνυμα που στέλνει

Πάτρα-Μέτρα για το κυκλοφοριακό: Μονοδρομήσεις σε Ακρωτηρίου και Γ. Παπανδρέου – Mini bus στο ιστορικό κέντρο, ανακοίνωσε ο Δήμος

Οι Πατρινοί αποχαιρετούν στο διαδίκτυο τον τραγουδιστή Γιάννη Πανίτσα που “έφυγε” στα 55 του