Kατερίνα Καινούργιου: Απάντησε στην “επίθεση” της Ιωάννας Μαλέσκου

 

 

Μια νέα κόντρα φαίνεται πως ξέσπασε στην ελληνική τηλεόραση με πρωταγωνίστριες την Κατερίνα Καινούργιου και την Ιωάννα Μαλέσκου. 

Αφορμή στάθηκε ένα ρεπορτάζ που παρουσιάστηκε στη “Super Κατερίνα” που ήθελε την εκπομπή της Ιωάννας Μαλέσκου λόγω των χαμηλών νούμερων τηλεθέασης να μετακομίζει στο Σαββατοκύριακο και τη θέση της να παίρνει η εκπομπή του Γρηγόρη Γκουντάρα με την Ναταλί Κακκαβά.

Στο συγκεκριμένο ρεπορτάζ, η Κατερίνα Καινούργιου τόνισε πως την είδηση αυτή έχει διαψεύσει το κανάλι του Φαλήρου ενώ και η ίδια η παρουσιάστρια εκφράστηκε με πολύ όμορφα λόγια για την Ιωάννα Μαλέσκου παρόλο που η ίδια αρνήθηκε να μιλήσει στην κάμερα της εκπομπής αγνοώντας τον δημοσιογράφο που την περίμενε.

Το ρεπορτάζ αυτό, μεταφέρθηκε στην Ιωάννα Μαλέσκου από τους συνεργάτες της και η ίδια εμφανώς ενοχλημένη στην έναρξη της σημερινής της εκπομπής στράφηκε κατά της εκπομπής της Κατερίνας Καινούργιου πετώντας σπόντες και ατάκες φωτιά όπως: “Πάμε να συγκρίνουμε τώρα την Καινούργιου με την Μενεγάκη” και “Aς μη γινόμαστε νούμερα για τα νούμερα”. (δες εδώ όλα όσα είπε η Ιωάννα Μαλέσκου για την Κατερίνα Καινούργιου και την εκπομπή της)

Το ξέσπασμα αυτό της Ιωάννας Μαλέσκου μεταφέρθηκε στην Κατερίνα Καινούργιου η οποία βρισκόταν στον αέρα της εκπομπής της και απάντησε με τον δικό της τρόπο.

“Παιδιά, με συγχωρείτε, μου στέλνει ο αδερφός μου που δε βλέπει ποτέ τηλεόραση και με ρωτάει τι είπαμε για τη Μαλέσκου. Μου λέει ότι έχει βγει και μιλάει πολύ άσχημα για μένα, μου στέλνει συμβουλές και μιλάει για ασέβεια. Πραγματικά δε ξέρω τι έχει συμβεί, αν παρακολούθησαν την εκπομπή νωρίτερα και τη στήριξη που της έχω κάνει από πέρυσι και όχι μόνο τώρα. Εμείς μεταφέραμε ένα ρεπορτάζ, ενός site που δεν ανήκει στον όμιλο της Barkingwell. 

Μεταφέραμε αυτό, είπαμε ότι ευχόμαστε να μην ισχύει, ότι ευχόμαστε να της δώσουν κι άλλο χρόνο. Είχαμε τη διάψευση του ΣΚΑΪ που τη μετέφερε ο Χάρης. Το να βγαίνει τώρα και να μιλάει για ασέβεια από εμένα με όλα αυτά τα λόγια που λέει ο αδερφός μου, που για να μου στέλνει μήνυμα που δε μου στέλνει ποτέ και δεν ασχολείται… Μιλάει για μικροπρέπεια και αγένεια από μένα… Αν θες Ιωάννα μου να δημιουργήσεις κόντρα, εγώ δε δημιουργώ κόντρες και καλό θα είναι να δεις το απόσπασμα ακριβώς και μετά να μιλήσεις. Και αν αυτοί που σε συμβουλεύουν, σε συμβουλεύουν έτσι, είναι και οι ίδιοι που αργότερα θα σου πουν “Ιωάννα λυπόμαστε”. Τα έχω βιώσει και εγώ αυτά, στα λέω από προσωπική εμπειρία για δική σου προστασία και δε το συνεχίζω. Κλείνει εδώ” είπε χαρακτηριστικά η Κατερίνα Καινούργιου.

https://www.tlife.gr/

Διαβάστε επίσης