Ο Κώστας Μάρκου για την Λιολιώ Κολυπέρα: Η κοινωνία της Πάτρας αποχαιρετά μια γυναίκα που τίμησε τη δημόσια ζωή

Συλλυπητήρια ανακοίνωση του Αχαιού Βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ για την απώλεια της Λιολιώς Κολυπέρα:

Η κοινωνία της Πάτρας αποχαιρετά μια γυναίκα που τίμησε τη δημόσια ζωή. Μια γυναίκα που σφράγισε με το ήθος, την δράση και τον δυναμισμό της κάθε γωνιά της πόλης μας. Μια γυναίκα που υπήρξε στήριγμα για εκατοντάδες άλλες γυναίκες στη δύσκολη προσωπική μάχη που έδωσαν και που η περπατησιά της θα αποτελέσει το απάνεμο λιμάνι για τις μάχες που έρχονται.

Μια άλτη ζωής που είχε να προσφέρει πολλά ακόμα.

Η πόλη κάθε Οκτώβρη θα καταφάσκει στη ζωή, όπως έκανε η Λιολιώ Κολυπέρα. Θα  φοράει τα πιο έντονα ροζ χρώματά της και μια ανεξίτηλη ανθρώπινη μπογιά θα παρελαύνει στους δρόμους της, υπενθυμίζοντάς μας την υποχρέωση για αισιοδοξία και συλλογική δράση.

Η σκέψη μου, στην οικογένεια και στους φίλους της Λιολιώς Κολυπέρα.

Θλίψη στην Πάτρα: Έφυγε από τη ζωή ο τραγουδιστής Γιάννης Πανίτσας σε ηλικία 55 ετών

Πάτρα-Μέτρα για το κυκλοφοριακό: Μονοδρομήσεις σε Ακρωτηρίου και Γ. Παπανδρέου – Mini bus στο ιστορικό κέντρο, ανακοίνωσε ο Δήμος

Απίστευτο περιστατικό: Το τζατζίκι σε εστιατόριο έστειλε Πατρινούς στο νοσοκομείο – Σφραγίστηκε η επιχείρηση

Αχαΐα: Εκατοντάδες στην κηδεία του Γιάννη Πανίτσα! Το συγκινητικό βίντεο

Αχαΐα: Γυναίκα αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει δύο φορές – Κατανάλωσε χάπια και μετά έπεσε από παράθυρο νοσοκομείου!

Οι Πατρινοί αποχαιρετούν στο διαδίκτυο τον τραγουδιστή Γιάννη Πανίτσα που “έφυγε” στα 55 του

Πάτρα: Ανήλικοι επιτέθηκαν σε συνομήλικό τους και τον έσπασαν στο ξύλο

Πάτρα: ΙΧ πέρασε στο αντίθετο ρεύμα και… “καβάλησε” πεζοδρόμιο σε σημείο που περνούν κάθε πρωί μαθητές! (ΦΩΤΟ)