Γυναίκα βούτηξε στο κενό από μπαλκόνι κλινικής

Ακόμη ένα περιστατικό στο Αγρίνιο

Δεν έχουν τέλος τα θλιβερά περιστατικά στο Αγρίνιο. Πριν λίγα λεπτά , περί τις 10:40 της Τετάρτης, μια γυναίκα επιχείρησε να βάλει τέλος στη ζωή της πέφτοντας από μπαλκόνι δευτέρου ορόφου. Ευτυχώς η πτώση δεν απέβη μοιραία.

Το περιστατικό συνέβη στην Κλινική που εδρεύει στην οδό Γοργοποτάμου όπου η γυναίκα νοσηλευόταν από χθες. Λίγο πριν πάρει το εξιτήριο ωστόσο έτρεξε προς το μπαλκόνι (2ου ορόφου) του δωματίου της και έπεσε στο κενό από την πλευρά της πλατείας Πανοπούλου. To έπραξε μπροστά σε οικείους της και νοσηλευτές που έμειναν εμβρόντητοι.

Προκλήθηκε αναστάτωση στο σημείο και έσπευσαν άνθρωποι του ιδρύματος για τις πρώτες βοήθειες. ΕΚΑΒ εξάλλου κινητοποιήθηκε, παρέλαβε και μεταφέρει τη γυναίκα στο Νοσοκομείο ενώ οι αστυνομικές αρχές βρίσκονται στο σημείο και ενεργούν την έρευνα για τις ακριβείς συνθήκες του συμβάντος.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η γυναίκα έχει τις αισθήσεις της και δεν κινδυνέυει η ζωή της. Θα υποβληθεί βέβαια σε εξετάσεις για να αξιολογηθεί η κατάσταση της.

Σωτήριο αποδείχτηκε το γεγονός πως δεν προσέκρουσε στο οδόστρωμα αλλά σε μεταλλικές επιφάνειες -πάνελ που βρίσκονταν στο σημείο και ανέκοψαν την πτώση της, εντός περιφραγμένου χώρου της κλινικής.

 

ΠΗΓΗ agrinionews.gr

Διαβάστε επίσης