Θανάσης Παπαδόπουλος: Η Λιολιώ Κολυπέρα δίδαξε με το προσωπικό της παράδειγμα

Με αφορμή το θάνατο της Λιολιώς Κολυπέρα ο Δήμαρχος Καλαβρύτων Θανάσης Παπαδόπουλος έκανε σήμερα την ακόλουθη δήλωση:

«Μια μεγάλη αγωνίστρια της ζωής, μια γυναίκα που δίδαξε με το προσωπικό της παράδειγμα, που ενέπνευσε με το ανεξίτηλο κοινωνικό της αποτύπωμα και διακρίθηκε μέσα από την ανεκτίμητη προσφορά της, έφυγε από κοντά μας.

Η πάντα χαμογελαστή Λιολιώ Κολυπέρα, η πρωτεργάτης του Συλλόγου Γυναικών με Καρκίνο Μαστού ‘Άλμα Ζωής’, υπήρξε πηγή δύναμης και εμψύχωσης για χιλιάδες γυναίκες που βρέθηκαν αντιμέτωπες με την ασθένεια και αφιέρωσε τη ζωή της σ’ ένα αδιάκοπο αγώνα για την πρόληψη της νόσου και την υποστήριξη των ασθενών, μέσα από δράσεις και πρωτοβουλίες με πανελλήνια απήχηση.

Στους οικείους της και σ’ όλες τις συνεργάτιδες της στο ‘Άλμα Ζωής’, θέλω να εκφράσω τα πιο βαθιά μου συλλυπητήρια».

Θλίψη στην Πάτρα: Έφυγε από τη ζωή ο τραγουδιστής Γιάννης Πανίτσας σε ηλικία 55 ετών

Πάτρα-Μέτρα για το κυκλοφοριακό: Μονοδρομήσεις σε Ακρωτηρίου και Γ. Παπανδρέου – Mini bus στο ιστορικό κέντρο, ανακοίνωσε ο Δήμος

Απίστευτο περιστατικό: Το τζατζίκι σε εστιατόριο έστειλε Πατρινούς στο νοσοκομείο – Σφραγίστηκε η επιχείρηση

Αχαΐα: Εκατοντάδες στην κηδεία του Γιάννη Πανίτσα! Το συγκινητικό βίντεο

Αχαΐα: Γυναίκα αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει δύο φορές – Κατανάλωσε χάπια και μετά έπεσε από παράθυρο νοσοκομείου!

Οι Πατρινοί αποχαιρετούν στο διαδίκτυο τον τραγουδιστή Γιάννη Πανίτσα που “έφυγε” στα 55 του

Πάτρα: Ανήλικοι επιτέθηκαν σε συνομήλικό τους και τον έσπασαν στο ξύλο

Πάτρα: ΙΧ πέρασε στο αντίθετο ρεύμα και… “καβάλησε” πεζοδρόμιο σε σημείο που περνούν κάθε πρωί μαθητές! (ΦΩΤΟ)