Σπύρος Μυλωνάς: Λιολιώ Κολυπέρα – Έφυγε μια εμβληματική προσωπικότητα

Τη θλίψη του για το θάνατο της Λιολιώς Κολυπέρα εξέφρασε ο Δήμαρχος Δυτικής Αχαΐας Σπύρος Μυλωνάς. Στη σχετική του δήλωση ο Σπύρος Μυλωνάς σημειώνει τα εξής:

 

«Ο θάνατος της Λιολιώς Κολυπέρα μας γέμισε όλους με θλίψη. Η εκλιπούσα υπήρξε μια εμβληματική προσωπικότητα με μια πλούσια και ανεπανάληπτη δράση. Μας έδειξε την κοινωνική διάσταση του καρκίνου, έφερε τη νόσο στο προσκήνιο χωρίς περιττές ενοχές και ντροπές, στήριξε ψυχολογικά παθούσες γυναίκες, εργάστηκε με συνέπεια για την ενημέρωση και την πρόληψη και το πιο σπουδαίο, όλα αυτά τα έκανε, με το χαμόγελο στα χείλη, συνδυάζοντας στον ύψιστο βαθμό την προσωπική ανιδιοτέλεια και την κοινωνική διαθεσιμότητα. Εκφράζω τα συλλυπητήριά μου στους οικείους της αλλά και σε όλες τις κυρίες που εργάστηκαν και έζησαν μαζί της στο «Άλμα Ζωής» μες τη μοναδική προσφορά του».

 

ΕΚΤΑΚΤΟ – Ασύλληπτη τραγωδία στην Πάτρα: Δύο νεκροί νεαρής ηλικίας μετά από σοκαριστικό τροχαίο στην Παραλία (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: “Ξηλώθηκε” μπαλκόνι από τους θυελλώδεις ανέμους – ΦΩΤΟ

ΣΟΚ στη Δυτική Αχαΐα: “Έσβησε” στα 45 της η Παναγιώτα Αρβανίτη – Παναγιωτοπούλου

Πάτρα: Αυτό είναι το 25χρονο παλικάρι που έχασε τη ζωή του σε τροχαίο στη Γέφυρα Ρίου – Αντιρρίου

Πάτρα – Κακοκαιρία: Κλειστά όλα τα σχολεία την Τετάρτη

Πάτρα: Δέντρο καταπλάκωσε αυτοκίνητο στο Καραμανδάνειο – ΦΩΤΟ

Πάτρα: Αναστάτωση σε συρμό του Προαστιακού – Άνδρας παρενόχλησε σεξουαλικά ανήλικο κορίτσι, συνελήφθη από την ΕΛ.ΑΣ

Πάτρα: Μας πήρε και μας σήκωσε και σήμερα ο αέρας – Δεν σταματούν τα περιστατικά με πτώσεις δένδρων και αιωρούμενα αντικείμενα