Σπύρος Μυλωνάς: Λιολιώ Κολυπέρα – Έφυγε μια εμβληματική προσωπικότητα

Τη θλίψη του για το θάνατο της Λιολιώς Κολυπέρα εξέφρασε ο Δήμαρχος Δυτικής Αχαΐας Σπύρος Μυλωνάς. Στη σχετική του δήλωση ο Σπύρος Μυλωνάς σημειώνει τα εξής:

 

«Ο θάνατος της Λιολιώς Κολυπέρα μας γέμισε όλους με θλίψη. Η εκλιπούσα υπήρξε μια εμβληματική προσωπικότητα με μια πλούσια και ανεπανάληπτη δράση. Μας έδειξε την κοινωνική διάσταση του καρκίνου, έφερε τη νόσο στο προσκήνιο χωρίς περιττές ενοχές και ντροπές, στήριξε ψυχολογικά παθούσες γυναίκες, εργάστηκε με συνέπεια για την ενημέρωση και την πρόληψη και το πιο σπουδαίο, όλα αυτά τα έκανε, με το χαμόγελο στα χείλη, συνδυάζοντας στον ύψιστο βαθμό την προσωπική ανιδιοτέλεια και την κοινωνική διαθεσιμότητα. Εκφράζω τα συλλυπητήριά μου στους οικείους της αλλά και σε όλες τις κυρίες που εργάστηκαν και έζησαν μαζί της στο «Άλμα Ζωής» μες τη μοναδική προσφορά του».

 

Θλίψη στην Πάτρα: Έφυγε από τη ζωή ο τραγουδιστής Γιάννης Πανίτσας σε ηλικία 55 ετών

Πάτρα-Μέτρα για το κυκλοφοριακό: Μονοδρομήσεις σε Ακρωτηρίου και Γ. Παπανδρέου – Mini bus στο ιστορικό κέντρο, ανακοίνωσε ο Δήμος

Απίστευτο περιστατικό: Το τζατζίκι σε εστιατόριο έστειλε Πατρινούς στο νοσοκομείο – Σφραγίστηκε η επιχείρηση

Αχαΐα: Εκατοντάδες στην κηδεία του Γιάννη Πανίτσα! Το συγκινητικό βίντεο

Αχαΐα: Γυναίκα αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει δύο φορές – Κατανάλωσε χάπια και μετά έπεσε από παράθυρο νοσοκομείου!

Οι Πατρινοί αποχαιρετούν στο διαδίκτυο τον τραγουδιστή Γιάννη Πανίτσα που “έφυγε” στα 55 του

Πάτρα: Ανήλικοι επιτέθηκαν σε συνομήλικό τους και τον έσπασαν στο ξύλο

Πάτρα: ΙΧ πέρασε στο αντίθετο ρεύμα και… “καβάλησε” πεζοδρόμιο σε σημείο που περνούν κάθε πρωί μαθητές! (ΦΩΤΟ)