Πάτρα: "Πεισματάρης" ο δράστης που έκλεβε δίκυκλα για να κάνει τις "δουλειές" του - Συνελήφθη, αφέθηκε ελεύθερος και τον "τσάκωσαν" πάλι

 

Απίστευτο αυτό που συνέβη χθες στην Πάτρα.

Δύο δράστες έκλεψαν ένα δίκυκλο και σύμφωνα με πληροφορίες πήγαν στην Κάτω Αχαΐα. Σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24, φέρεται οι δύο νεαροί να έψαχναν "μέσο μετακίνησης" για να μπορούν να φτάσουν σε σημείο όπου θα προμηθεύονταν ναρκωτικά. Οι δράστες μετά επέστρεψαν στην Πάτρα. 

Μόνο που στη διαδρομή, εντοπίστηκαν από αστυνομικό ο οποίος είχε ήδη ενημερωθεί για τα στοιχεία του δικύκλου και τη δράση τους. Μετά από καταδίωξη στην Πατρών Πύργου, οι αστυνομικοί κατάφεραν να ακινητοποιήσουν το δίκυκλο στο ύψος του Αλισσού και να συλλάβουν τους δράστες.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες, μεταφέρθηκαν στο Αστυνομικό Τμήμα της Πάτρας ενώ στο δίκυλο βρέθηκε ποσότητα ναρκωτικών (ηρωίνη). Μόνο που ο ιδιοκτήτης του δικύκλου δεν επιθυμούσε να κάνει μήνυση και αφέθησαν ελεύθεροι.

Και τώρα αρχίζει νέα ... περιπέτεια για τις αστυνομικές αρχές. 

Ο ένας από τους δύο, φαίνεται να ήταν πιο "πεισματάρης" και να επιχείρησε να ξανακάνει το ίδιο. Σύμφωνα λοιπόν με πληροφορίες, έκλεψε πάλι ένα δίκυκλο, αυτή τη φορά μεγαλύτερου κυβισμού από την περιοχή της πλατείας Γεωργίου! Αυτή τη φορά όμως... δεν πρόλαβε και τον "τσάκωσαν" οι αστυνομικοί. Ο δράστης συνελήφθη και θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα. 

Διαβάστε επίσης