Εθιμοτυπική Συνάντηση της Ενωσης Στρατιωτικών με το Διοικητή της 116ΠΜ

 

Την Τετάρτη 15 Σεπτεμβρίου 2021, πραγματοποιήθηκε εθιμοτυπική  συνάντηση ολιγομελούς αντιπροσωπείας του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Αχαΐας (Ε.Σ.Π.Ε.ΑΧ.) με τον Διοικητή  της 116 Πτέρυγας Μάχης, Σμήναρχο Ιπτάμενο Πέτρο Σάσσαρη, τηρώντας όλα τα  μέτρα περιορισμού της διασποράς του COVID-19. Στην αντιπροσωπεία συμμετεί χαν ο Πρόεδρος Ελευθέριος Μπουρδανιώτης, ο Γενικός Γραμματέας Βασίλειος  Στροσκίδης και ο Αναπληρωτής Γενικός Γραμματέας Γεώργιος Χουντουλέσης. 

Αρχικά, ο Πρόεδρος εξέφρασε τα συγχαρητήριά του προς τον κ. Διοικητή  για την ανάληψη των νέων του καθηκόντων, αλλά και τις ευχαριστίες για την ά μεση ανταπόκρισή του στο αίτημα της Ε.Σ.Π.Ε.ΑΧ. για συνάντηση. Ακολούθως,  τον ενημέρωσε ως προς το θεσμικό πλαίσιο και τους σκοπούς λειτουργίας της  Ένωσης, ενώ παράλληλα αναπτύχθηκαν και τα θέματα που απασχολούν τα  στελέχη της Μονάδας.  

Κατά την συνάντηση αναπτύχθηκε εποικοδομητικός διάλογος, μέσω του  οποίου ο κ. Διοικητής εξέφρασε τη στήριξή του ως προς τη θεσμική εκπροσώπη ση των στρατιωτικών αλλά και την ειλικρινή διάθεση από μέρους του για την  βελτίωση των συνθηκών και επίλυση τυχόν προβλημάτων στο χώρο εργασίας  τους, πάντοτε στο μέτρο του εφικτού.  

Συμπερασματικά, το αποτέλεσμα της συνάντησης μόνο ως θετικό μπορεί  να αποτιμηθεί, καθόσον τόσο η Διοίκηση της Μονάδας όσο και η αντιπροσωπεία  της Ε.Σ.Π.Ε.ΑΧ. εξέφρασαν σε κλίμα φιλικό, τη διάθεσή τους για δημιουργική συνεργασία και αμφίδρομη προσφορά, με γνώμονα τα στελέχη της Μονάδας.