Πενθεί η Πάτρα: Η Λιολιώ Κολυπέρα έχασε αυτή τη μάχη - Άφησε την τελευταία της πνοή στο Νοσοκομείο

Έφυγε από τη ζωή μετά από πολυήμερη μάχη με τον κορονοϊό η Λιολιώ Κολυπέρα.

Η Πρόεδρος του Άλματος Ζωής ν. Αχαΐας πάλευε το τελευταίο διάστημα με τις επιπλοκές του κορονοϊού, από το νοσοκομείο του Ρίου όπου νοσηλευόταν διασωληνωμένη στη ΜΕΘ και σε κρίσιμη κατάσταση.

Η Λιολιώ Κολυπέρα νόσησε στις αρχές Σεπτεμβρίου και ενώ αρχικά παρέμενε στο σπίτι της τα συμπτώματα έγιναν πιο βαριά με συνέπεια η νοσηλεία της να θεωρηθεί απαραίτητη. 

Μάλιστα, παρόλη την υπερπροσπάθεια των γιατρών να μην διασωληνωθεί δυστυχώς δεν τα κατάφεραν. 

Το βράδυ της Πέμπτης 9 Σεπτεμβρίου κρίθηκε απαραίτητη η εισαγωγή της στην ΜΕΘ και η διασωλήνωση της. 

Το πρώτο σύμπτωμα που θορύβησε την Λιολιώ Κολυπέρα ήταν ο πυρετός. Έκανε το απαραίτητο τέστ, το οποίο βγήκε θετικό και απο εκεί ξεκίνησε η περιπέτεια της. 

Άφησε την τελευταία της πνοή στο Νοσοκομείο του Ρίου το βράδυ της Τρίτης, χάνοντας για πρώτη φορά μάχη με ασθένεια.

Ποια ήταν η Λιολιώ Κολυπέρα

Δοκιμάστηκε από τον καρκίνο του μαστού και αυτή η περιπέτεια της υγείας της, την οδηγεί να αναλάβει τα ινία του Συλλόγου "Άλμα Ζωής ν. Αχαΐας".

Στόχος της να βοηθήσει κι άλλες γυναίκες να ξεπεράσουν τον εφιάλτη πιο εύκολα, να βγουν από το "μαύρο" της ασθένειας και να τους δείξει τον δρόμο για το φως.

Μέσα σε λίγα χρόνια, ο σύλλογος μεγαλώνει και αναπτύσσεται με αναρίθμητες δράσεις κάθε χρόνο, πάντα στο πλευρό των γυναικών που νόσησαν ή νοσούσαν, πάντα συνεπής στα μηνύματά του ότι η έγκαιρη διάγνωση σώζει ζωές.

Κινητήριος δύναμη του "Άλματος" η Λιολιώ Κολυπέρα. Πάντοτε χαμογελαστή, να εμψυχώνει, να δίνει δύναμη, να ακούει, να συμβουλεύει. Με φρέσκιες ιδέες κάθε φορά να κάνει το "Άλμα" να φτάσει ακόμη πιο ψηλά.

Ανοίγει τα φτερά του "Άλματος" στην κοινωνία και η κοινωνία ανταποκρίνεται με ενθουσιασμό και αγάπη σε κάθε δράση του Συλλόγου.