Απίστευτο: Έκλεψαν το κινητό του γιατρού όσο προσπαθούσε να σώσει τον 6χρονο Φώτη στον αγώνα καρτ

Ντροπή και θλίψη προκαλεί η αποκάλυψη του γιατρού Βαγγέλη Δημητρόπουλου που έσπευσε να βοηθήσει τον 6χρονο Φώτη, όταν αυτός τραυματίστηκε στον αγώνα καρτ στην Πάτρα., ότι όσο αυτός πάσχιζε να σώσει την ζωή του άτυχου παιδιού, κάποιος του έκλεψε το κινητό.

Όπως περιέγραψε ανάρτησή του στο Facebook. «Μέσα στον γενικό χαμό, την ώρα που έτρεχα χτες να βοηθήσω τον μικρό Φώτη, κάποιος μακρυχέρης μου βούτηξε, άρπαξε, έκλεψε το κινητό μου. Δυστυχώς ο οποιοσδήποτε έχει ελεύθερη πρόσβαση γιατί είναι χωρίς κωδικούς. Ένα samsung s 21, με πολλές φωτογραφίες ιατρικού περιεχομένου. Ας ΤΟ ΚΡΑΤΗΣΕΙ γιατί ποτέ δεν θα μου το δώσει. Αν έχει έστω, ένα ίχνος ανθρωπιάς όμως, τον παρακαλώ ,να βάλει σε ένα φάκελο, το μικροτσίπ, κάρτα, με το φωτογραφικό υλικό και ας μου το στείλει στο νοσοκομείο ΑΜΑΛΙΑΔΑΣ», έγραψε, ανάμεσα σε άλλα, ο γιατρός.

Πηγή

Πάτρα: Η φωνή αγωνίας της μάνας “Σώστε το γιό μου” – Ο Μάριος είναι διασωληνωμένος στη ΜΕΘ του Ρίου και ο ΕΟΜ απορρίπτει το αίτημα της μεταμόσχευσης!

Πάτρα: Μεγάλη φωτιά σε γνωστή επιχείρηση στην περιοχή του Γλαύκου (ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ)

Δυτ. Αχαΐα: Πώς συνέβη η ασύλληπτη τραγωδία με τον 3χρονο – Τραυματίστηκε και ο άνδρας που το είχε αγκαλιά – Έπεσαν μαζί από τη μάντρα – Συνελήφθη από την ΕΛ.ΑΣ

Δυτική Αχαΐα: Κατέληξε το 3χρονο αγοράκι που έπεσε από μάντρα – Σκηνές αρχαίας τραγωδίας στο Καραμανδάνειο

Πάτρα: 23χρονος διέφυγε από την Ψυχιατρική του Ρίου και ταμπουρώθηκε σε μπαλκόνι – Μεγάλη αστυνομική επιχείρηση (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Ποιος είναι ο 48χρονος που βρέθηκε κρεμασμένος στις φυλακές Αγίου Στεφάνου

Πάτρα: Οδηγός παρέσυρε και τραυμάτισε τροχονόμο σε μπλόκο στην Ακτή Δυμαίων

Απέραντη θλίψη στην Αχαΐα που παραμένει σοκαρισμένη από την τραγωδία – Πώς έχασε την ζωή του ο μικρός Ανδρέας – Ανείπωτος πόνος για τους γονείς και τις αδελφούλες του – Αύριο η κηδεία του