Πάτρα-ατύχημα στα καρτ: Ούτε σήμερα θα ξυπνήσουν οι γιατροί τον 6χρονο Φώτη-Θα γίνουν πρώτα νέες εξετάσεις μετά

Ούτε σήμερα οι θεράποντες ιατροί θα επιχειρήσουν να ξυπήσουν τον μικρό Φώτη που τραυματίστηκε την Κυριακή στο ατύχημα που έγινε στη διάρκεια των αγώνων καρτ.

Σύμφωνα με τα όσα δήλωσαν οι θεράποντες ιατροί του σήμερα θα πραγματοποιηθεί ο πρώτος έλεγχος στις εγκεφαλικές λειτουργίες του παιδιού για να πάρουν ενδείξεις πως να διαπιστώσουν πως αντιδρά ο οργανισμός του.

Στη συνέχεια θα ακολουθήσει μαγνητική εγκεφάλου με το παιδί να εξακολουθεί να είναι διασωληνωμενο. Σε περίπτωση που τα αποτελέσματα τόσο του ελέγχου που θα γίνει σήμερα όσο και της μαγνητικής είναι θετικά, τότε και μόνο τότε, θα επιχειρηθεί να ξυπνήσει το παιδί.

Πριν από λίγη ώρα στο νοσοκομείο βρέθηκε ο διοικητής της 6ης υπε Γιάννης Καρβέλης όπου ενημερώθηκε εκτενώς για την πορεία του παιδιού και είχε επικοινωνία με τους γονείς του

Πάτρα: Η φωνή αγωνίας της μάνας “Σώστε το γιό μου” – Ο Μάριος είναι διασωληνωμένος στη ΜΕΘ του Ρίου και ο ΕΟΜ απορρίπτει το αίτημα της μεταμόσχευσης!

Πάτρα: Μεγάλη φωτιά σε γνωστή επιχείρηση στην περιοχή του Γλαύκου (ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ)

Δυτ. Αχαΐα: Πώς συνέβη η ασύλληπτη τραγωδία με τον 3χρονο – Τραυματίστηκε και ο άνδρας που το είχε αγκαλιά – Έπεσαν μαζί από τη μάντρα – Συνελήφθη από την ΕΛ.ΑΣ

Δυτική Αχαΐα: Κατέληξε το 3χρονο αγοράκι που έπεσε από μάντρα – Σκηνές αρχαίας τραγωδίας στο Καραμανδάνειο

Πάτρα: 23χρονος διέφυγε από την Ψυχιατρική του Ρίου και ταμπουρώθηκε σε μπαλκόνι – Μεγάλη αστυνομική επιχείρηση (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Οδηγός παρέσυρε και τραυμάτισε τροχονόμο σε μπλόκο στην Ακτή Δυμαίων

Πάτρα: Ποιος είναι ο 48χρονος που βρέθηκε κρεμασμένος στις φυλακές Αγίου Στεφάνου

Απέραντη θλίψη στην Αχαΐα που παραμένει σοκαρισμένη από την τραγωδία – Πώς έχασε την ζωή του ο μικρός Ανδρέας – Ανείπωτος πόνος για τους γονείς και τις αδελφούλες του – Αύριο η κηδεία του