Πολάκης για Κούλογλου: Άσε την πολιτική - Γύρνα στη δημοσιογραφία

 

 

Την αντίδραση του βουλευτή της αξιωματικής αντιπολίτευσης Παύλου Πολάκη προκάλεσε το άρθρο γνώμης του ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Στέλιου Κούλογλου, με τίτλο «ΔΕΘ: Ισοπαλία μετά από έναν ανιαρό αγώνα».

Συγκεκριμένα, όπως ανέφερε μεταξύ άλλων, ο κ. Κούλογλου, ύστερα από τις τοποθετήσεις τόσο του Πρωθυπουργού αλλά και του Αλέξη Τσίπρα στη ΔΕΘ, το αποτέλεσμα ήταν... ισόπαλο. 

Έτσι, ο κ. Πολάκης μέσω μιας οργισμένης αντίδρασης στα social media συνέστησε στον κ. Κούλογλου να φορέσει γυαλιά, αν «είδε» ισοπαλία και εν κατακλείδι να ασχοληθεί με τη δημοσιογραφία και να αφήσει την πολιτική.

Χαρακτηριστικά ο κ. Πολάκης έγραψε στο Facebook:

«ΑΚΟΥ ΣΤΕΛΙΟ ΚΟΥΛΟΓΛΟΥ!!!

Ο Αλέξης Τσίπρας ΘΑ ΕΙΝΑΙ με την ψήφο του λαού πρωθυπουργός της χώρας μετά τις επόμενες εκλογές για να κάνουμε τη νέα αρχή για μας και τα παιδιά μας, μακριά και απέναντι από το ΦΑΓΟΠΟΤΙ της διαπλοκής και το μεσαίωνα που φτιάχνει το Μητσοτακέικο!

Αν εσύ είδες «ισοπαλία» στη ΔΕΘ ,μάλλον χρειάζεσαι γυαλιά

Αν ονειρεύεσαι πρωθυπουργό «εκ προσωπικοτήτων» που θα υπαγορεύσουν τα διάφορα κέντρα είσαι βαθιά νυχτωμένος και μάλλον πρέπει να ξεκουραστείς από την πολιτική και να ασχοληθείς μόνο με τη δημοσιογραφία...».

https://www.real.gr/

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ