Πάτρα: Γιατί προσήλθε στην Αστυνομία ο διασώστης του ΕΚΑΒ που ήταν σε υπηρεσία την ώρα του ατυχήματος στα καρτ

Το κατώφλι του Αστυνομικού Μεγάρου της Πάτρας πέρασε χθες το βράδυ ο διασώστης του ΕΚΑΒ που βρισκόταν χθες το πρωΐ σε υπηρεσία στην Πλατεία Γεωργίου καλύπτοντας τις ανάγκες των αγώνων καρτ.

Ο ίδιος δεν θέλησε να κάνει καμία δήλωση εξερχόμενος, ωστόσο πληροφορίες αναφέρουν πως η επίσκεψή του στην Αστυνομία σχετιζόταν με το περιστατικό του σοβαρού τραυματισμού του 6χρονου.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως ο ίδιος ενημέρωσε τις Ασυτυνομικές Αρχές για γεγονότα που όπως υποστηρίζει έγιναν χθες μετά το ατύχημα που είχε ως συνέπεια τον τραυματισμό του παιδιού που νοσηλεύεται στην ΜΕΘ του ΠΠΝΠ.

Πιο συγκεκριμένα φέρεται να υποστηρίζει πως παρά το γεγονός οτι κλήθηκε από την γιατρό του αγώνα να κινηθεί άμεσα προς το σημείο του συμβάντος, δεν του επετράπη η είσοδος.

Είναι δε διατεθειμένος να συντάξει αναφορά για τις συνθήκες του περιστατικού την οποία θα καταθέσει στο ΕΚΑΒ με κοινοποίηση στον αρμόδιο Εισαγγελέα προκειμένου να διερευνηθούν.

 

 

Αίγιο: Ο 43χρονος που ξυλοκόπησε γιατρό στο νοσοκομείο την Παρασκευή, πέθανε σήμερα στο ίδιο νοσηλευτικό ίδρυμα! (ΦΩΤΟ)

Άγριος ξυλοδαρμός γιατρού στο νοσοκομείο Αιγίου από ασθενή – Τον χτύπησε με μπουνιές στο πρόσωπο

Πάτρα: Θλίψη στον καλλιτεχνικό κόσμο – “Έφυγε” ο γνωστός γκαλερίστας Παναγιώτης Ζέρβας – Αύριο η κηδεία του

Αχαΐα: Άνδρας βρέθηκε νεκρός στην άκρη του δρόμου – Μυστήριο με τα αίτια θανάτου, έρευνα της ΕΛ.ΑΣ

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ-Πάτρα: Άνδρες γνωστοί στη “νύχτα” έδωσαν ραντεβού για να λύσουν τις διαφορές τους-Στη θέα του όπλου ο ένας εμβόλισε μοτοσικλέτα-Συνελήφθησαν τρία άτομα

Πρωτοφανές περιστατικό στην Πάτρα: 89χρονη θανάτωσε κουτάβια – Ανταλλαγή χτυπημάτων με 25χρονο, της πέταξε πέτρα, τον χτύπησε με σίδερο

Πάτρα: Σοκαριστικό τροχαίο με σύγκρουση δύο δικύκλων – Η τρελή πορεία της μηχανής – ΦΩΤΟ

Πάτρα: Η Ασφάλεια έπιασε τους “νταήδες” Ρομά που λήστευαν πολίτες σε πεζόδρομους