O Δήμαρχος που μοίρασε κόλλυβα στην αντιπολίτευση! Το ΒΙΝΤΕΟ που κάνει το γύρο του διαδικτύου

Τον γύρο του Διαδικτύου κάνει η είσοδος υπαλλήλου του δήμου Βόλου στο δημοτικό συμβούλιο της πόλης με κόλλυβα στα χέρια, τα οποία και μοίρασε κατόπιν εντολής του δημάρχου Αχιλλέα Μπέου σε δημοτικούς συμβούλους της αντιπολίτευσης. Μάλιστα ο δήμαρχος Βόλου δοκίμασε τα κόλλυβα και αφού ξεκαρδίστηκε με την ιδέα του είπε αναφερόμενος στην αντιπολίτευση:

 «Σήμερα,πενθούν. Είχαν κηδεία το πρωί με τα εγκαίνια του πάρκινγκ της Φιλελλήνων, οπότε παρήγγειλαν κόλλυβα στον Στεφόπουλο. Αρκεί να τα πληρώσουν κ. Στεφόπουλε ε; Να μην είναι τσαμπατζήδες».

 Όπως αναφέρει το magnisianews, ο Αχιλλέας Μπέος, αναφέρθηκε στο θέμα του πάρκινγκ, λέγοντας ότι ήταν είναι τεράστιο έργο, το οποίο η Δημοτική Αρχή παρέλαβε κουφάρι και ολοκλήρωσε με χρήματα των πολιτών και χωρίς δάνειο.

 «Κανένα τέτοιο έργο δεν έγινε με χρήματα των δημοτών. Τα έργα που γινόταν ήταν με χρήματα προγραμμάτων γιατί δεν είχε ταμείο ο Δήμος και πριν τις εκλογές έπαιρναν 2-3 δάνεια (στο σύνολο 12 εκ. €) από το 2006 ως το 2014. Δεν είμαστε ίδιοι εμείς δεν πήραμε δάνειο, αλλά αποπληρώνουμε τα δάνεια του παρελθόντος», τόνισε.

Σύμφωνα με τον ίδιο, οι τιμές στάθμευσης ανέφερε ότι είναι οι πιο φθηνές σε όλη την Ελλάδα, με γνώμονα να υπάρχει ισορροπία και με τους ιδιώτες που διαθέτουν χώρους στάθμευσης. «Έχουμε υποχρέωση απέναντι στους πολίτες να προσφέρουμε ό,τι καλύτερο για ένα καλύτερο αύριο. Ποιοι είστε εσείς που κάνετε κριτική; Όσο θέλουμε θα το βάλουμε. Μακάρι του χρόνου να μπορέσουμε να το δώσουμε τελείωσες δωρεάν», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Αντιδράσεις από την αντιπολίτευση Βόλου
 
Παραλήρημα χαρακτήρισε τα όσα ανέφερε ο κ. Μπέος, ο κ. Ιάσονας Αποστολάκης, ο οποίος για τα δάνεια ανέφερε πως η δημοτική Αρχή έχει υπό τη σκέπη της δήμαρχο που στο παρελθόν έλαβε δάνεια 7 εκατ. €.

Ο Απ Παπαδούλης, έκανε λόγο για «χαβαλέ και χαριεντισμούς», που δεν βοηθούν στη σοβαρότητα, γιατί παρακολουθεί και ο κόσμος, που αντιλαμβάνεται ότι στο Δ.Σ. γίνεται χαβαλές, κάτι που μπορεί να αντιπροσωπεύει τον δήμαρχο.

Ο Απ. Ριζόπουλος από τη ΛΑΣ, επέστρεψε στον δήμαρχο τον χαρακτηρισμό γραφικοί, είπε ότι αυτός ήταν που έτρεχε πίσω από τον Τσίπρα και τους βουλευτές της ΝΔ και δεν συγκρούστηκε με καμία κυβέρνηση για την πολιτική τους και δεν διεκδίκησε αυτά που δικαιούται από την κεντρική διοίκηση και το 60% περικοπή πότων που έγινε προς την Αυτοδιοίκηση.