Πάτρα: Πώς άρπαξαν 330.000 ευρώ-Το δράμα της ηλικιωμένης σε συνοικία της πόλης

 

Ανήμπορη η ίδια να σηκωθεί από το κρεβάτι περίμενε ένα χέρι βοηθείας, αλλά μάταια…
Μέχρι που αποκαλύφθηκε μετά από καταγγελία ο ρόλος συγγενικών της προσώπων, που ενώ είχαν αναλάβει τη φροντίδα της, τελικά βρέθηκαν πιο πλούσιοι κατά 330.000 ευρώ, χωρίς όμως το παραμικρό αντάλλαγμα ανθρωπιάς!
Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας “Γνώμη” ‘ολα ξεκίνησαν πριν από δυόμιση περίπου χρόνια. Η ηλικιωμένη γυναίκα που πάσχει από άνοια και είναι μόνη στη ζωή, καθώς έχει χάσει τον σύζυγό της, ενώ δεν έχει παιδιά και αδέλφια, αποδέχτηκε την εμφάνιση συγγενικού της ζευγαριού, το οποίο… έσπευσε να τη βοηθήσει πείθοντας την να μπει ένας από τους δύο ως συνδικαιούχος στους τραπεζικούς της λογαριασμούς με την αιτιολογία ότι έπρεπε να διαχειρίζεται τα οικονομικά της στοιχεία, αφού η ίδια δεν μπορούσε…! Κατέφυγε σε συγγενείς. Οι οποίοι φυσικά και προθυμοποιήθηκαν να την βοηθήσουν. Μόνο που κατάφεραν να της αποσπάσουν αυτό το υπέρογκο χρηματικό ποσό. Αγνωστο παραμένει το μέλλον αυτής της ιστορίας. Καθώς η ηλικιωμένη είναι ανήμπορη. Mάλιστα σύμφωνα με γείτονες… οι φωνές και τα κλάματα ξεσήκωναν κάθε βράδυ τη γειτονιά στο πόδι.

Πηγή Εφημερίδα Γνωμη

 

ΕΚΤΑΚΤΟ – Ασύλληπτη τραγωδία στην Πάτρα: Δύο νεκροί νεαρής ηλικίας μετά από σοκαριστικό τροχαίο στην Παραλία (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Θρήνος στο διαδίκτυο για τα παιδιά που χάθηκαν στο τροχαίο! Συντετριμμένοι οι φίλοι τους (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: “Ξηλώθηκε” μπαλκόνι από τους θυελλώδεις ανέμους – ΦΩΤΟ

Πάτρα: Αυτό είναι το 25χρονο παλικάρι που έχασε τη ζωή του σε τροχαίο στη Γέφυρα Ρίου – Αντιρρίου

Σοκαρισμένη η Πάτρα από το τραγικό τροχαίο – Ποια είναι τα δύο παιδιά που έχασαν την ζωή τους, 19 και 17 ετών!

Πάτρα: Λουλούδια και κεράκια για το Νίκο και την Αγγελική στον τόπο της ανείπωτης τραγωδίας – “Παγωμένη” Κυριακή για την πόλη (ΦΩΤΟ)

ΣΟΚ στη Δυτική Αχαΐα: “Έσβησε” στα 45 της η Παναγιώτα Αρβανίτη – Παναγιωτοπούλου

Πάτρα: Αναστάτωση σε συρμό του Προαστιακού – Άνδρας παρενόχλησε σεξουαλικά ανήλικο κορίτσι, συνελήφθη από την ΕΛ.ΑΣ