Αχαϊα: "Θερίζει" ο κορονοϊός - 4 νεκροί στην περιοχή σε λίγες ημέρες

 

Μπορεί η Αχαϊα να βγήκε από το "κόκκινο" στον χάρτη της πανδημίας και να αποσύρθηκαν τα περιοριστικά μέτρα, ωστόσο ο κορονοϊός συνεχίζει να"θερίζει" και μάλιστα συναθρώπους μας νεαρης και μέσης ηλικίας.

Μέσα  σε λίγες μέρες έχουν χάσει την ζωή τους τουλάχιστον τέσσερις ανθρώποι δίνοντας άνιση μάχη στις ΜΕΘ των νοσοκομείων της Πάτρας.

Συγκεκριμένα μια 40χρονη από την Ουκρανία, ο 48χρονος εθελοντής πυροσβέστης από την Αιγιάλεια, η 46χρονη μητέρα και ένας άνδρας από την Αιτωλοακαρνανία είναι τέσσερις από τους θανάτους που σημειώθηκαν τις τελευταίες μέρες.

Η αύξηση των θανάτων από κορονοϊό και μάλιστα σε σχετικά νέες ηλικίες, δείχνει ότι η μετάλλαξη Δέλτα είναι πιο επικίνδυνη μορφή του ιού, ειδικότερα για τους ανεμβολίαστους

Εξάλλου, τρία ακόμα άτομα, γνωστά στην Πάτρα, δίνουν εδώ και μέρες, μάχη για τη ζωή τους (δύο άνδρες αντιεμβολιαστές και η πρόεδρος του ΑΛΜΑΤΟΣ ΖΩΗΣ Λιολιώ Κολυπέρα, που έχει εμβολιαστεί , αλλά έχει υποκείμενα νοσήματα) στην ΜΕΘ του ΠΓΝ Πατρών και οι επόμενες ώρες είναι κρίσιμες.

Επίσης μάχη για την ζωή του δίνει και ένας νεαρός 25 ετών.

Διαβάστε επίσης