Οι μαθητές των Εκπαιδευτικών Κέντρων "Ορμή 'Αριστα" μοιράζονται τα μυστικά της επιτυχίας τους - ΦΩΤΟ

Τα δικά τους μυστικά... επιτυχίας μοιράζονται οι μαθητές των Εκπαιδευτικών Κέντρων "Ορμή Άριστα".

Οι πρώτοι των πρώτων μιλούν για τη συνταγή της επιτυχίας, που τους έδωσε εισιτήριο για τις σπουδές που ήθελαν.

Τι λένε οι επιτυχόντες των κέντρων "Ορμή Άριστα"

pitsios_1.jpg

ΠΙΤΣΙΟΣ ΑΝΤΩΝΗΣ (18.530 μόρια) ΙΑΤΡΙΚΗ (ΠΑΤΡΑΣ)

Ήταν μια δύσκολη χρονιά αλλά δόξα το Θεό πέτυχα τον στοχο μου την ιατρική , μια σχολή που ονειρεύομαι από μικρός. Νιώθω περηφάνεια και ικανοποίηση για την επιβράβευση των κόπων μου . Χρειάζεται στοχοπροσηλωση και πίστη στον εαυτό σου για να πετύχεις. Ο περιορισμός λόγω της πανδημίας με βοήθησε να αφοσιωθώ στο διάβασμα. Ευχαριστώ τον Θεό , την οικογένεια και τους καθηγητές μου για την στήριξη και την πίστη τους σε εμένα όλα αυτά τα χρόνια . 

theodoropoyloy_giota_1_1.jpg

ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ  (18.821 μόρια)ΔΕΥΤΕΡΗ ΣΤΟ ΦΥΣΙΚΟ (ΠΑΤΡΑΣ)

Έπειτα από μια πολύ δύσκολη χρονιά, τα αποτελέσματα δικαίωσαν τους κόπους μου έχοντας πετύχει με την βαθμολογία αυτή την πρώτη σχολή της επιλογής μου. Ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου την οικογένεια μου, τους φίλους μου και πάνω από όλα τους καθηγητές μου στα Φροντιστήρια ΟΡΜΗ – ΑΡΙΣΤΑ. Εύχομαι καλά αποτελέσματα σε όλα τα παιδιά.

stathopoylos_alexandros1_1.jpg

ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ (18.393 μόρια) ΠΕΜΠΤΟΣ ΣΤΗ ΣΧΟΛΗ  ΙΚΑΡΩΝ (ΣΙ)ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ (ΣΜΑ)

Δεν μπορώ να περιγράψω το πόσο χαρούμενος είμαι που κατάφερα μετά από τρία χρόνια προσπάθειας να μπω στην πρώτη σχολή της επιλογής μου. Ευχαριστώ γι’ αυτό την οικογένεια μου που με στήριξε, τους καθηγητές μου στο σχολείο και ιδιαίτερα τους καθηγητές μου στα Φροντιστήρια ΟΡΜΗ-ΑΡΙΣΤΑ που αυτά τα 3 χρόνια με στήριξαν και με βοήθησαν να μπορέσω να ανακαλύψω τις δυνατότητες μου και να πετύχω τον στόχο μου.

fotopoylos_stefanos_1.jpg

ΦΩΤΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ (18.605 μόρια) ΗΛΕΤΡΟΛΟΓΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ (ΠΑΤΡΑ)

Χαίρομαι που πέτυχα την πρώτη σχολή της επιλογής μου. Σε μια τόσο δύσκολη χρονιά νιώθω τυχερός που είχα τους κατάλληλους ανθρώπους δίπλα μου για αυτήν την διαδικασία. Ευχαριστώ πολύ τους γονείς μου και τους καθηγητές μου που με βοήθησαν να πετύχω τον στόχο μου. 

vompiri.jpg

ΒΟΜΠΙΡΗ ΚΑΤΕΡΙΝΑ (18.410 μόρια) ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ ΠΑΝ.ΠΑΤΡΩΝ

Μια χρονιά γεμάτη άγχος και δυσκολίες, λόγω της πανδημίας, έφτασε στο τέλος της με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, αφού κατάφερα να πέτυχω τους στόχους μου. Ευχαριστώ πάρα πολύ την οικογένεια μου, τους φίλους μου και ιδιαίτερα τους καθηγητές μου στα Φροντιστήρια ΟΡΜΗ - ΑΡΙΣΤΑ για την πολύτιμη βοήθεια τους και τη στήριξή τους καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς.

spanopoylos_dimitris_1.jpg

ΣΠΑΝΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ (17.547 μόρια) ΗΛΕΤΡΟΛΟΓΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ (ΠΑΤΡΑ)

Ήταν μια πολύ δύσκολη χρονιά με διαδικτυακά μαθήματα και με την πανδημία να μας ταλαιπωρεί σε όλα τα επίπεδα. Ευχαριστώ την οικογένεια μου και τους καθηγητές μου στα Φροντιστήρια ΟΡΜΗ - ΑΡΙΣΤΑ οι οποίοι με στήριξαν και με βοήθησαν να πετύχω τον στόχο μου. Είμαι ευγνώμων που είχα τα κατάλληλα άτομα δίπλα μου και με βοήθησαν να ξεπεράσω τις όποιες δυσκολίες. 

hondrogiannis.jpg

ΧΟΝΔΡΟΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ (17.500 μόρια) ΜΟΡΙΑΚΗΣ ΒΙΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΓΕΝΕΤΙΚΗΣ (ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ)

Ήταν μια απαιτητική χρονιά λόγω της καραντίνας και του διαβάσματος  προκειμένου να πετύχουμε τους στόχους μας. Παρόλα αυτά είμαι πολύ ικανοποιημένος από την απόδοσή μου και δικαιώθηκαν οι προσπάθειες μου . Θέλω να ευχαριστήσω τους καθηγητές μου στα Φροντιστήρια ΟΡΜΗ – ΑΡΙΣΤΑ  που με στήριξαν και την οικογένεια μου. Εύχομαι σε όλα τα παιδιά καλή επιτυχία και καλά αποτελέσματα.

zervas.jpg

ΖΕΡΒΑΣ ΝΙΚΟΛΑΣ (16.854) ΣΧΟΛΗ ΕΥΕΛΠΙΔΩΝ 

Ή φετινή χρονιά ήταν ιδιαίτερη, με πρωτόγνωρες συνθήκες. Απαιτούνταν προσπάθεια για να μείνουμε προσηλωμένοι στο στόχο. Το γεγονός ότι διαβάζαμε παράλληλα βοήθησε να είμαστε συγκεντρωμένοι. Η ουσία είναι να εισαχθεί ο καθένας στη σχολή που θέλει. Θέλω να ευχαριστήσω τους καθηγητές μου στα Φροντιστήρια ΟΡΜΗ – ΑΡΙΣΤΑ για την στήριξη τους.

ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ ΑΡΗΣ ΒΙΟΛΟΓΙΚΩΝ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΩΝ (ΙΩΑΝΝΙΝΑ)

Ένας δύσκολος και ιδιαίτερα απαιτητικός αγώνας έφτασε στο τέλος το αποτέλεσμα αποτελεί μία δικαίωση των προσπαθειών μου.
Ευχαριστώ την οικογένειά μου και τους καθηγητές μου για την πολύτιμη βοήθεια και συμπαράστασή τους. Εύχομαι κάθε παιδί να πετύχει τους στόχους του και να είναι περήφανο για τον εαυτό του.

pashakis_2.jpg

ΠΑΣΧΑΚΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΚΑΙ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ (ΠΑΤΡΑ)

«Ήταν μια δύσκολη χρόνια για όλους τους υποψηφίους και όλοι αξίζουν συγχαρητήρια για την υπεράνθρωπη προσπάθειά τους. Οφείλω πολλά ευχαριστώ στους καθηγητές και την οικογένεια μου που με στήριξαν στον αγώνα αυτό. Εύχομαι καλή σταδιοδρομία σε όλους!»

milioni_2.jpg

ΜΙΛΙΩΝΗ ΝΙΚΗ ΜΟΥΣΙΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ (ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ)

Η χρονιά ήταν ιδιαίτερα δύσκολη και γι’ αυτό είμαι πολύ χαρούμενη που κατάφερα να αντεπεξέλθω. Ευχαριστώ πολύ τόσο τους καθηγητές όσο και την οικογένειά μου για την στήριξη και τη  βοήθειά τους.

lagios_2.jpg

ΛΑΓΙΟΣ ΑΓΓΕΛΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ (ΠΑΤΡΑ)

Μία δύσκολη χρονιά έφτασε στο τέλος της. Είμαι γενικά ικανοποιημένος με το τελικό αποτέλεσμα. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους καθηγητές μου και την οικογένειά μου που με στήριξαν και με καθοδήγησαν στην προσπάθειά μου! Εύχομαι σε όλα τα παιδιά τα καλύτερα.

ΓΚΟΤΣΟΠΟΥΛΟΣ ΣΠΥΡΟΣ ΦΥΣΙΚΟ ΠΑΤΡΑ

«Παρά τις πρωτόγνωρες συνθήκες της φετινής χρονιάς πιστεύω ότι ανταμείφθηκαν οι κόποι μου και πέτυχα τον στόχο μου. Ευχαριστώ πολύ τους καθηγητές μου, την οικογένειά μου και όσους μου συμπαραστάθηκαν σε αυτόν το δύσκολο αγώνα».

ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΥ ΚΩΝ/ΝΑ ΜΟΝΙΜΩΝ ΥΠΟΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΣΤΡΑΤΟΥ (Σ.Μ.Υ.)-ΣΩΜΑΤΑ

Ήταν μια δύσκολη χρονιά και οι καταστάσεις απαιτούσαν υπομονή και προσαρμοστικότητα. Σημαντικό ρόλο έπαιξε η στάση και η στήριξη των καθηγητών την περίοδο του εγκλεισμού, αλλά και της οικογένειας μου.

ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΚΑΙ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ (ΚΟΖΑΝΗ)

«Είμαι πολύ χαρούμενος με την επιτυχία μου η οποία ήταν αποτέλεσμα όχι μόνο αυτής της χρονιάς αλλά ήταν μια προσπάθεια χρόνων. Ευχαριστώ πολύ τους καθηγητές και τους γονείς μου για τη στήριξή τους». 

ΑΥΓΕΡΑΚΗ ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ (ΠΑΤΡΑ)

«Είμαι πολύ χαρούμενη που οι κόποι μου ανταμείφθηκαν σε μια τόσο δύσκολη χρονιά. Θέλω να ευχαριστήσω τους καθηγητές μου, την οικογένειά μου και τους φίλους μου που ήταν πάντα δίπλα μου και πίστευαν σε εμένα. Καλή δύναμη στα παιδιά της επόμενης χρονιάς».

ΛΑΓΙΟΣ ΑΝΤΩΝΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ (ΠΑΤΡΑ)

«Ευχαριστώ πολύ όλους τους καθηγητές μου που με βοήθησαν σ’ αυτή την ιδιαίτερα δύσκολη χρονιά. Πίστεψαν σε μένα και με στήριξαν. Είμαι πολύ ικανοποιημένος με την απόδοση μου. Εύχομαι στους συμμαθητές μου καλή σταδιοδρομία!» 

ΒΑΣΙΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ (ΠΑΤΡΑ)

Είμαι ευχαριστημένη απόλυτα αν και ήθελα να γράψω περισσότερα, ωστόσο θεωρώ πως με τις δεδομένες συνθήκες τα πήγα καλά. Επίσης η χρονιά ήταν δύσκολη αφού με τα διαδικτυακά μαθήματα «χάνεται» η ανθρώπινη επαφή, δεν είναι εύκολο να κατανοήσεις και να συγκεντρωθείς απόλυτα στο μάθημα».

ΤΖΑΒΑΡΑ ΜΑΡΙΑ ΦΙΛΟΛΟΓΙΑ (ΠΑΤΡΑΣ)

Ευχαριστώ θερμά τους καθηγητές μου και την οικογένεια μου που μου έδωσαν δύναμη και ελπίδα σε αυτή την τόσο δύσκολη χρονιά! Η πρώτη δοκιμασία της ζωής μας συνοδεύτηκε από πρωτόγνωρες και αντίξοες συνθήκες.

ΝΤΑΦΟΓΙΑΝΝΗ ΑΝΤΩΝΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑΣ-ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΑΣ (ΑΓΡΙΝΙΟ)

«Μετά από μια δύσκολη χρονιά έντονης πίεσης και διαβάσματος λυτρώθηκα από το έμβασμα των πανελλαδικών εξετάσεων. Θέλω να ευχαριστήσω όλους καθηγητές μου και όλους όσους με στήριξαν όλον αυτόν τον καιρό».

ΒΟΥΤΣΙΝΑ ΓΑΒΡΙΕΛΑ ΦΙΛΙΣΟΦΙΑΣ (ΙΩΑΝΝΙΝΑ)

Οι πανελλαδικές εξετάσεις είναι ένα δύσκολο εγχείρημα το οποίο απαιτεί αρκετά ψυχικά εφόδια. Είμαι ευχαριστημένη από την προσπάθεια που κατέβαλα καθώς αρωγοί στο έργο αυτό διατέλεσαν  και οι καθηγητές και οι γονείς μου με την πολύπλευρη στήριξη τους. 

ΛΟΥΜΣΙ ΤΖΟΥΛΙΟ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ(ΚΑΛΑΜΑΤΑ)

«Είμαι ευτυχισμένος,  οι κόποι μου ανταμείφθηκαν σε μία δύσκολη χρονιά και χαίρομαι που όλα πήγαν καλά. «Μυστικό επιτυχίας» δεν υπάρχει. Θελω να ευχαριστήσω τους καθηγητές μου και την οικογένεια μου. Μόνο με το διάβασμα μπορείς να πετύχεις τους στόχους σου».

 

 

Διαβάστε επίσης