Θα “σκάσει ο τζίτζικας” το Σαββατοκύριακο-Πρόβλεψη για 37 βαθμούς θερμοκρασία

 

Θερμές αέριες μάζες από την Αφρική θα προκαλέσουν άνοδο της θερμοκρασίας στη χώρα μας με το θερμόμετρο το Σαββατοκύριακο να αγγίζει ακόμα και τους 37 βαθμούς Κελσίου σε κάποιες περιοχές αναφέρει η πρόγνωση του Meteo.gr. 

Σύμφωνα με τα νεότερα προγνωστικά στοιχεία του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών/meteo.gr, η θερμοκρασία τις επόμενες μέρες αναμένεται να σημειώσει σταδιακή και αξιοσημείωτη άνοδο.

Συγκεκριμένα, η ατμοσφαιρική κυκλοφορία πάνω από την Ευρώπη τις επόμενες ημέρες θα ευνοήσει τη μεταφορά θερμών αερίων μαζών από τη Βόρεια Αφρική προς την Ελλάδα, με αποτέλεσμα τη σταδιακή άνοδο της θερμοκρασίας σε υψηλά για την εποχή επίπεδα.

Η κορύφωση αυτής της θερμής μεταφοράς αναμένεται κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου, όταν δεν αποκλείεται κατά τόπους η θερμοκρασία στη χώρα να πλησιάσει τους 36-37 βαθμούς Κελσίου.

Κλειστή η Ιόνια Οδός από Άρτα μέχρι Αμφιλοχία μετά την κατολίσθηση και το ρήγμα 200 μέτρων – Θα αργήσει η αποκατάσταση του έργου

Πάτρα: Παρανάλωμα του πυρός δύο αυτοκίνητα-Πεπεισμένες οι Αρχές για εμπρησμό (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Στη φυλακή ο γνωστός Πατρινός επιχειρηματίας για το σκάνδαλο με τα 3 εκατομμύρια ευρώ με φόντο την Ρωμαιοκαθολική Εκκλησία

Πάτρα: Το “μαγαζί” είχε από κοκαΐνη μέχρι χάπια έκσταση – Συνελήφθησαν δύο άτομα για εγκληματική οργάνωση – Έρευνες σε σπίτια της πόλης

Αχαΐα: Άφατη θλίψη για τον χαμό του Λευτέρη Σταυρόπουλου

Πάτρα: Αναστάτωση από τροχαίο στην Ακτή Δυμαίων – Όχημα “καβάλησε” τη νησίδα και μπήκε στο αντίθετο ρεύμα (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Τροχαίο με δίκυκλο στην εθνική οδό – Ένας τραυματίας-Φωτο & Βίντεο

Αχαΐα: Αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει, νοσηλεύονταν σε κώμα και κατέληξε σε νοσοκομείο της Αττικής