Πάτρα: Ο Ιερέας τους έκανε …τρέχουν – Είχε κορονοϊό και τέλεσε αγιασμό σε σχολείο

 

Τρέχουν και δεν φθάνουν στο 2ο ΕΠΑΛ Πάτρας (στεγάζεται στο συγκρότημα στο τέρμα της Αγ. Σοφίας, στην αρχή της Κανακάρη) καθώς ο ιερέας που τέλεσε τον αγιασμό , τη Δευτέρα, βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό.

Ο ιερέας που λειτουργεί στον Αγιο Φανούριο δεν γνώριζε πως ήταν θετικός και φυσικά ήλθε σε επαφή τόσο με τον Δήμαρχο Κώστα Πελετίδη, τον Αντιδήμαρχο Παιδείας Τάκη Πετρόπουλο ( πάντως και οι δύο όπως φαίνεται και στο φωτογραφικό στιγμιότυπο φορούσαν μάσκες), που βρέθηκαν στο σχολείο για την έναρξη της σχολικής χρονιάς, όσο και με τη Διευθύντρια του σχολείου, αλλά και πολλούς εκπαιδευτικούς και μαθητές.

Ο ίδιος το διαπίστωσε όταν το απόγευμα της Δευτέρας, προφανώς επείδη δεν αισθανόταν καλά έκανε τεστ και βγήκε θετικό. Αμέσως ειδοποίησε τόσο τα στελέχη του Δήμου, όσο και την σχολική κοινότητα. 

Ενώ υπάρχει σχετική ανακοίνωση στην εκκλησία.

Να σημειωθεί πως ο ιερέας είναι πλήρως εμβολιασμένος.

ΝΕΟΤΕΡΑ: Ένας νεκρός από το τροχαίο στο Λάππα Δυτικής Αχαΐας – Δύο σοβαρά τραυματίες – Μικροεπεισόδια στο σημείο – ΦΩΤΟ

Οι “έξυπνες” κάμερες μπήκαν και στην Πάτρα – Σε ποια σημεία θα μας καταγράφουν

Πάτρα: Άνοιξε η κυκλοφορία στο μπλόκο της Περιμετρικής-Οι αγρότες παρέδωσαν δύο λωρίδες μετά από συμφωνία μα την Αστυνομία-Πώς θα γίνεται η κυκλοφορία-ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Ξεκινάει σήμερα το πρόγραμμα για την παχυσαρκία με 30.000 δικαιούχους – Ποιοι θα λάβουν σήμερα και αύριο SMS

Πάτρα: “Τρίτωσε” το κακό το βράδυ των Χριστουγέννων! Τροχαίο στην Οβρυά – Στο Νοσοκομείο παιδάκι (ΦΩΤΟ)

Κλειστή η Περιμετρική μέσα στις γιορτές από τους αγρότες – Έπεται κυκλοφοριακή κατάρρευση στην Πάτρα!

Πάτρα: ΙΧ “καρφώθηκε” σε πινακίδα εμπορικού κέντρου (ΦΩΤΟ)

Δυτική Αχαΐα: 16χρονος ο νεκρός του τροχαίου στην παλαιά Πατρών-Πύργου – 17χρονος ανάμεσα στους τραυματίες