Πέθανε στα 61 του ο κωμικός Norm Macdonald

15/09/2021 | 08:32

 

 

Ο κωμικός ηθοποιός, συγγραφέας και σταρ του «Saturday Night Live», Norm Macdonald, πέθανε σε ηλικία μόλις 61 ετών μετά από μάχη με τον καρκίνο.

Σύμφωνα με όσα αναφέρουν διεθνή Μέσα ενημέρωσης, η διάγνωση του καρκίνου κρατήθηκε κρυφή από το κοινό, ωστόσο ο Norm Macdonald έδινε τη μάχη για εννέα ολόκληρα χρόνια.

Ξεκίνησε στη showbiz ως συγγραφέας στο “Roseanne” το 1992, αφού πρώτα είχε κάνει κάποια περάσματα σε comedy club στον Καναδά. Όλα άλλαξαν όταν εντάχθηκε στο καστ του “Saturday Night Live” το 1993 και την επόμενη χρονιά ξεκίνησε την αξέχαστη θητεία του ως παρουσιαστής του Weekend Update μέχρι τις αρχές του 1998. Τότε δηλαδή που αντικαταστάθηκε από τον Colin Quinn.

Οι μιμήσεις του -και ειδικά προσώπων όπως οι Burt Reynolds, David Letterman, Larry King, Quentin Tarantino- είχαν γράψει την δική τους ιστορία στην αμερικανική τηλεόραση.

Μετά την αποχώρησή του από το “SNL”, ο Macdonald δημιούργησε το “The Norm Show” με τον Bruce Helford στο ABC, το οποίο προβλήθηκε από το 1999 έως το 2001.

Ο Norm Macdonald είχε πρωταγωνιστήσει ως Norm Henderson, ένας παίκτης του NHL που είχε αποκλειστεί ισόβια λόγω τυχερών παιχνιδιών και φοροδιαφυγής και έπρεπε να εκτελέσει πέντε χρόνια κοινωφελούς εργασίας. Το καστ περιλάμβανε τους Laurie Metcalf, Ian Gomez, Max Wright, Artie Lange και Faith Ford και η παράσταση διήρκεσε τρεις σεζόν.

Με πληροφορίες από: Variety.

https://www.newsit.gr/

Πάτρα: Λήξη συναγερμού για τη νεαρή που απειλούσε να πέσει από ταράτσα – ΝΕΟΤΕΡΑ (ΦΩΤΟ)

Κακοκαιρία στην Πάτρα: Απόκοσμες εικόνες στην παραλιακή του Ρίου – Η θάλασσα “μπήκε” στα σπίτια – Πλημμύρα στην Πλαζ ΦΩΤΟ

Πάτρα: 50χρονος έβαλε τέλος στη ζωή του – Βρέθηκε νεκρός με τραύμα από μαχαίρι

Πάτρα: Ένας στη φυλακή, τρεις ελεύθεροι με όρους για τον θάνατο του 30χρονου Κώστα Μπασιλάρη

Πάτρα: Άγιο είχαν οι νεαροί που τούμπαρε το ΙΧ τους τα ξημερώματα στην Ακτή Δυμαίων -ΦΩΤΟ

Πάτρα: Παραδόθηκε 5ος για τον θανάσιμο ξυλοδαρμό  του 30χρονου στο “Αβαντάζ”

Πάτρα: Βρέθηκε η τσάντα της 16χρονης Λόρας στου Ζωγράφου – Καλοστημένο σχέδιο για να φύγει από το σπίτι της “βλέπουν” οι αρχές

Πάτρα: Απολογούνται οι κατηγορούμενοι για τον ξυλοδαρμό μέχρι θανάτου του 30χρονου Κώστα-Έκλεισαν τη Γούναρη συγγενείς και φίλοι του-Συνθήματα και λουλούδια στο κέντρο που έγινε ο φόνος-ΦΩΤΟ ΒΙΝΤΕΟ