Κορονοϊός: 130 χιλιάδες νεκροί στην Ιταλία από την αρχή της πανδημίας

14/09/2021 | 22:11

Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία των ιταλικών αρχών, από την αρχή της πανδημίας κορονοϊού, στην Ιταλία, έχουν χάσει τη ζωή τους πάνω από 130.000 άνθρωποι.

Ο ακριβής αριθμός των θανάτων, όπως ανακοίνωσε το υπουργείο Υγείας, είναι 130.027. Το τελευταίο 24ωρο δε, τα θύματα του κορονοϊού, διπλασιάστηκαν. Σήμερα οι νεκροί είναι 72, ενώ χθες ήταν 36.

Συνολικά, σε όλη τη χώρα οι πολίτες θετικοί στον ιό είναι 122.340, ενώ σήμερα, σε σύνολο 318.593 διαγνωστικών τεστ που πραγματοποιήθηκαν το τελευταίο εικοσιτετράωρο, προέκυψε θετικό το 1,3%. Χθες, το αντίστοιχο ποσοστό ήταν 2,3%.

Στις μονάδες εντατικής θεραπείας της χώρας οι ασθενείς με κορονοϊό σήμερα είναι 554 και οι ασθενείς με συμπτώματα του ιού που βρίσκονται σε νοσοκομειακούς θαλάμους, είναι 4.165.

πηγή

Σφοδρή καταιγίδα με ισχυρούς ανέμους στην Πάτρα – “Πέταξε” τσεκούρι από μπαλκόνι (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Θλίψη για το θάνατο 59χρονης – “Έφυγε” ξαφνικά

Πάτρα: Σοκαριστική καταγγελία – “Έπιασε τη μητέρα μου από το λαιμό, την πέταξε στο κρεβάτι και την βίασε”!

Πάτρα: Κατέρρευσε σπίτι στην Ανω Πόλη (ΦΩΤΟ)

Πύργος: Δένδρο έπεσε πάνω σε εν κινήσει τρένο – Στο νοσοκομείο ο μηχανοδηγός- ΒΙΝΤΕΟ & ΦΩΤΟ

Πυροτεχνουργός της ΕΛ.ΑΣ βρήκε πολεμικό υλικό στο Ιστορικό και Λαογραφικό Μουσείο Αιγίου – Χειροβομβίδες και βλήματα όλμου ως εκθέματα!

Πάτρα: Επιτέθηκαν σε τρεις 19χρονους επειδή ο ένας φορούσε μπλούζα με ελληνική σημαία!-Τους χτύπησαν με ρόπαλα και σιδηρογροθιές

Πάτρα: Μεθυσμένος τα έκανε λίμπα στην Παιδιατρική Κλινική του Ρίου