Πάτρα: Θλίψη για τον θάνατο του π. Παναγιώτη Μεντζά – Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 87 ετών

Απέραντη θλίψη σκόρπισε στην Πάτρα η είδηση του θανάτου του ιερέα π. Παναγιώτη Μεντζά που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 87 ετών.

Ο π. Παναγιώτης τις τελευταίες ημέρες έδινε μάχη για να κρατηθεί στη ζωή στο Νοσοκομείο “Άγιος Ανδρέας” όπου και νοσηλευόταν λόγω σοβαρού προβλήματος υγείας.

Επρόκειτο για έναν ιδιαίτερα αγαπητό κληρικό, γνωστό στην κοινωνία της Πάτρας, αφού ήταν δραστήριος και πολυγραφότατος, πέρα από τα ιερατικά του καθήκοντα.

Ο π. Παναγιώτης ήταν παντρεμένος με την Πρεσβυτέρα Σταματούλα και ήταν πατέρας 4 παιδιών, της Ερασμίας, της Ζωής Μεντζά – Τριανταφυλλοπούλου, του Σπυρίδωνα και του Ευστάθιου Μεντζά.

Επίσης είχε τη χαρά να δει εν ζωή 13 εγγόνια.

Η κηδεία του θα τελεστεί την Πέμπτη 16/9/2021 στις 11 το πρωί από τον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου στο Ρίο και θα ακολουθήσει η ταφή του στο κοιμητήριο Αγίου Αθανασίου στη Δάφνη Ναυπακτίας.

Πάτρα: “Εφυγε” στα 59 του ο επιχειρηματίας Αντώνης Λαλιώτης – Την Τρίτη η κηδεία του

Πάτρα: Θλίψη για το θάνατο 59χρονης – “Έφυγε” ξαφνικά

Σφοδρή καταιγίδα με ισχυρούς ανέμους στην Πάτρα – “Πέταξε” τσεκούρι από μπαλκόνι (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Σοκαριστική καταγγελία – “Έπιασε τη μητέρα μου από το λαιμό, την πέταξε στο κρεβάτι και την βίασε”!

Πάτρα: Κατέρρευσε σπίτι στην Ανω Πόλη (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Αύριο οι κηδείες του 19χρονου και της 17χρονης που σκοτώθηκαν σε τραγικό τροχαίο στην Παραλία

Πύργος: Δένδρο έπεσε πάνω σε εν κινήσει τρένο – Στο νοσοκομείο ο μηχανοδηγός- ΒΙΝΤΕΟ & ΦΩΤΟ

Πυροτεχνουργός της ΕΛ.ΑΣ βρήκε πολεμικό υλικό στο Ιστορικό και Λαογραφικό Μουσείο Αιγίου – Χειροβομβίδες και βλήματα όλμου ως εκθέματα!