Δημήτρης Κοργιαλάς – Η ζωή του στην Ναύπακτο - "Δεν θέλω να έρχομαι με τίποτα στην Αθήνα"

 

Μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης παραχώρησε ο Δημήτρης Κοργιαλάς. Ο γνωστός συνθέτης και τραγουδιστής μίλησε στο Love It και, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στον γιο του, στο πώς ζει στη Ναύπακτο αλλά και στη σχέση του με την Φωτεινή Ψυχίδου,με την οποία έχουν τραβήξει χωριστούς δρόμους.

«Δεν θέλω να έρχομαι με τίποτα στην Αθήνα. Με το που πλησιάζω Ελευσίνα, με πιάνει κάτι και γυρνάω πίσω Ναύπακτο. Χαίρομαι που ο μικρός μου μεγαλώνει στη Ναύπακτο γιατί εκεί βιώνει την ελευθερία. Δεν είμαι αυστηρός μπαμπάς, με το που με κοιτάζει γίνομαι χαζομπαμπάς», είπε αρχικά ο Δημήτρης Κοργιαλάς.

«Μου αρέσει να έχω έναν άνθρωπο δίπλα μου»
Στη συνέχεια ανέφερε: «Με τη Φωτεινή είμαστε πολύ καλά και ο ένας βοηθάει τον άλλον. Είναι πολύ πιο εύκολο να κρατάω εγώ το παιδί λόγω της δουλειάς μου. Μου αρέσει να έχω έναν άνθρωπο δίπλα μου, αλλά πλέον προτιμώ μια τσιπούρα αντί για μια γυναίκα. Ψαρεύω σαν τρελός».

Τέλος, μίλησε και για το εμβόλιο κατά του κοροναϊού, σημειώνοντας πως «δεν μπορείς να επιβάλεις σε κάποιον να βάλει κάτι στο σώμα του χωρίς να το θέλει».
ΔΕΙΤΕ ΟΣΑ ΕΙΠΕ ΕΔΩ