Συνελήφθη 47χρονος με μεγάλες ποσότητες ηρωίνης, χασίς και κρυσταλλικής μεθαμφεταμίνης

14/09/2021 | 19:29

Ένας 47χρονος από το Αφγανιστάν συνελήφθη στον Άγιο Παντελεήμονα για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών στην ευρύτερη περιοχή του κέντρου της Αθήνας.

Τη στιγμή της σύλληψής του ο αλλοδαπός κατείχε, σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, με σκοπό την άμεση πώληση σε τρίτους, δύο συσκευασίες με κρυσταλλική μεθαμφεταμίνη και μία συσκευασία με ακατέργαστη κάνναβη.

Σε έρευνες που ακολούθησαν στο σπίτι του, αλλά και σε άλλο σπίτι που χρησιμοποιούσε ως χώρο αποθήκευσης των ναρκωτικών, εντοπίστηκαν πλήθος από συσκευασίες με ποσότητες ηρωίνης, ακατέργαστης κάνναβης και κρυσταλλικής μεθαμφεταμίνης. Μεταξύ άλλων, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν: 3.210 γραμμάρια ηρωίνης, 7.453,5 γραμ. ακατέργαστης κάνναβης και 149,3 γραμμ. κρυσταλλικής μεθαμφεταμίνης.
πηγη

Πάτρα: Θρήνος για την Αγγελική Γεωργοπούλου

Πάτρα: Απίστευτες εικόνες στον Λυκοχορό με το βουνό να ολισθαίνει- “Φύγετε από το σπίτι, κινδυνεύετε” ΦΩΤΟ

Αχαΐα: Θρήνος για το θάνατο του 19χρονου Γεωργίου Γαλάνη

Banana soft cookies χωρίς ζάχαρη

Πάτρα: Σήμερα η κηδεία της Κατερίνας Βεναρδάκη

Πάτρα: Οι αστυνομικοί πέρασαν χειροπέδες σε ομάδα νεαρών πριν γεμίσουν την πόλη με ναρκωτικά – Τι λέει η Αστυνομία (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Θλίψη για τον π. Αθανάσιο – “Έφυγε” ένας αξιαγάπητος ιερέας – Σήμερα η εξόδιος ακολουθία

Πάτρα: Στα “δίχτυα” της Ασφάλειας επαγγελματίες… διαρρήκτες – Σε πόσες και ποιες υποθέσεις εμπλέκονται