Πάτρα: Ο δήμαρχος στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από τη ΔΕΗ

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΑΤΡΕΩΝ:

Η Δημοτική Αρχή καλεί τους εργαζόμενους, τους αυτοαπασχολούμενους, τους επαγγελματίες και τους εμπόρους, τη φτωχή αγροτιά, τα Σωματεία και τους Φορείς του Λαϊκού Κινήματος να δώσουν δυναμικό «παρών» στη συγκέντρωση που διοργανώνει την Πέμπτη 16 Σεπτεμβρίου, στις 12 το μεσημέρι έξω από τα γραφεία της ΔΕΗ (στην Ακτή Δυμαίων).

 

Διεκδικούμε:

Να μη γίνει καμία αύξηση στα τιμολόγια του ρεύματος και καμία διακοπή σε λαϊκές κατοικίες και μικρές επιχειρήσεις.

 

Να μειωθεί η τιμή του ρεύματος κατά 50% και να καταργηθούν τα χαράτσια για τα λαϊκά νοικοκυριά.

 

Η ΔΕΗ και οι υπόλοιπες εταιρίες παροχής ηλεκτρικού ρεύματος, προχωρούν σε νέες, δυσβάστακτες αυξήσεις στα τιμολόγιά τους.

Ο λαός για μια ακόμα φορά, καλείται να πληρώσει το… μάρμαρο της  «απελευθέρωσης» της ενέργειας, που οι κυβερνήσεις διαχρονικά υπηρετούν.

Αυτή η εξέλιξη θα έχει δραματικές επιπτώσεις, για τα χιλιάδες νοικοκυριά της πόλης μας, που τα τελευταία χρόνια ζουν σε συνθήκες ενεργειακής φτώχειας.

Η Δημοτική Αρχή, όλο το προηγούμενο διάστημα, ήταν στο πλευρό όσων η ΔΕΗ άφησε στο σκοτάδι. Με δεκάδες παραστάσεις διαμαρτυρίας, συγκεντρώσεις μαζί με τα Σωματεία των εργαζομένων, διεκδίκησε με θετικά αποτελέσματα, την επανασύνδεση του ηλεκτρικού ρεύματος σε όσους είχαν δυσκολία αποπληρωμής του. Στον ίδιο δρόμο συνεχίζουμε για να μη πληρώσει ο λαός τα κέρδη των μονοπωλιακών ομίλων.

Πάτρα: Στην κυκλοφορία ξανά από την Πέμπτη η Περιμετρική

Πάτρα: Θρήνος για τον Χρήστο Ελευθερίου που έφυγε νωρίς

“Πάτρα Ενωμένη”: Κοσμοσυρροή στην εκδήλωση για την κοπή πίτας της παράταξης – Κ. Σβόλης: “Το 2028 θα είμαι εκ νέου υποψήφιος για το Δήμο” (ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ)

Μυστήριο με την εξαφάνιση της Λόρας: Τι κατέθεσε η μητέρα της

Πάτρα: Ένοχοι για τον θάνατο της Δώρας μετά από γέννα η αναισθησιολόγος και ο νοσηλευτής – Kαταδίκη δύο ετών για ανθρωποκτονία

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΕΣ στιγμές στον “αέρα” – Ο Θ. Κατερινόπουλος έσωσε σε live μετάδοση τον άνδρα που απειλούσε να πέσει από κτίριο στην Ομόνοια (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Ανεστίδης βρίζει χυδαία τον Μητσοτάκη on camera – Άθλιες αισχρότητες (ΒΙΝΤΕΟ)

Το tempo24 στο σημείο της δολοφονίας – «Με σημάδευε μέσα από το αυτοκίνητο και φοβήθηκα» είπε ο δράστης που σκότωσε τον 51χρονο στην Αιτωλοακαρνανία – ΦΩΤΟ