Ο Δήμαρχος Πατρέων στον αγιασμό για την έναρξη λειτουργίας του κτιρίου των «Μαχητών»

Ο Δήμαρχος Πατρέων, Κώστας Πελετίδης, παραβρέθηκε σήμερα το μεσημέρι στην τελετή του αγιασμού για την έναρξη λειτουργίας του κτιρίου των «Μαχητών» στην περιοχή της Δροσιάς.

Το Κέντρο Ημερήσιας Φροντίδας των «Μαχητών» κατασκευάστηκε. με φορέα υλοποίησης το Δήμο, σε χώρο του Σταθακοπούλειου,  για την εκπαίδευση, την επαγγελματική κατάρτιση και αποκατάσταση ατόμων με νοητική υστέρηση, δυναμικότητας 50 ατόμων, ενώ λειτουργεί εκεί και Στέγη Υποστηριζόμενης Διαβίωσης, δυναμικότητας 13 ατόμων.

Ο Δήμαρχος απευθυνόμενος στα παιδιά στους φροντιστές και στους γονείς τους είπε:

««Ευχόμαστε καλό ξεκίνημα στους «Μαχητές». Πριν λίγους μήνες παραδόθηκε όλο το κτιριακό συγκρότημα που τους στεγάζει και είμαστε πολύ χαρούμενοι γι’ αυτό. 

Ξεκινάει λοιπόν σήμερα η λειτουργία του και ευχόμαστε αυτή να είναι ανεμπόδιστη, να υπηρετήσει το σκοπό για τον οποίο δημιουργήθηκε το κτίριο. Τα παιδιά μας να έχουν όλη τη βοήθεια που πρέπει. 

Ο Δήμος και το Κληροδότημα Σταθακόπουλου θα στηρίζουμε όλη αυτή τη προσπάθεια.

 

Πάτρα: Η φωνή αγωνίας της μάνας “Σώστε το γιό μου” – Ο Μάριος είναι διασωληνωμένος στη ΜΕΘ του Ρίου και ο ΕΟΜ απορρίπτει το αίτημα της μεταμόσχευσης!

Πάτρα: Σφοδρή σύγκρουση “ντελιβεράδων” – Δύο τραυματίες (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Ποιος είναι ο 48χρονος που βρέθηκε κρεμασμένος στις φυλακές Αγίου Στεφάνου

Πάτρα: Επιβεβαιώνεται ιατροδικαστικά η σοκαριστική καταγγελία πως16χρονος βίασε 12χρονη-Γνωρίστηκαν μέσω instagram-ΝΕΟΤΕΡΑ

Δυτ. Ελλάδα: Άνδρας βρέθηκε κρεμασμένος σε δέντρο – Ο αδερφός του είχε «φύγει» με παρόμοιο τρόπο

“Βόμβα” Σπύρου Μαρτίκα για τον επιχειρηματία και τη σπείρα με τις απάτες που δρούσε και στην Πάτρα: «Έφαγε 250 χιλιάρικα από τον Παντελίδη το βράδυ που σκοτώθηκε»

Αχαΐα: Σοκάρει η αυτοκτονία άνδρα – Βρέθηκε κρεμασμένος από δέντρο, εντοπίστηκε σημείωμα

Σιωπηρή διαμαρτυρία και πορεία για τον 17χρονο Μάριο που βρίσκεται διασωληνωμένος στη ΜΕΘ του Ρίου