Αχαΐα: Παντρεύτηκε η Κωνσταντίνα που νίκησε τον κορονοϊό όταν ήταν έγκυος - Συγκίνηση για το ζευγάρι που βάφτισε και τον μικρό Φίλιππα! ΦΩΤΟ


Τον γιο του Άγγελο με την αγαπημένη του Κωνσταντίνα, πάντρεψε το Σάββατο, ο Δημοτικός Σύμβουλος του δήμου δυτικής Αχαΐας, Φίλιππας Λιάκος.
Ο ίδιος ήταν ιδιαίτερα συγκινημένος καθώς βάφτισαν και το μικρό αγοράκι του ζευγαριού με το όνομα του παππού, Φίλιππας!

Η μέρα αν και λόγω της πανδημίας και των περιορισμών, δεν ήταν όπως θα ήθελε η οικογένεια με όλους τους αγαπημένους τους δίπλα τους, παρόλα αυτά, ήταν φορτισμένη συγκινησιακά. Το αγαπημένο ζευγάρι πέρασε μια σοβαρή περιπέτεια με τον κορονοϊό, καθώς όπως είχε δημοσιευθεί νόσησε η νεαρή Κωνσταντίνα όταν ήταν έγκυος στον μικρό Φίλιππο. Η αγάπη του κόσμου, η στήριξη και η συμπαράσταση στην οικογένεια ήταν πολύ μεγάλη. Τόσο η μητέρα όσο και ο μικρός αγωνιστής, ξεπέρασαν τους κινδύνους και βγήκαν ακόμη πιο δυνατοί από αυτή τη δυσάρεστη περιπέτεια.
Στον γάμο, το Σάββατο, τα χαμόγελα και η συγκίνηση περίσσευαν... Ο Φίλιππας Λιάκος, ο οποίος είχε νοσήσει και ο ίδιος από κορονοϊό, έγραψε:  

Στη φωτογραφία ο Φίλιππας Λιάκος (αριστερά), δέχεται τις θερμές ευχές από τους συγγενείς της οικογένειας

"Επιτρέψτε μου να μοιραστώ μαζί σας την οικογενειακή μας χαρά, ο βενιαμίν της οικογένειας και μοναχογιός μας, Άγγελος παντρεύεται την αγαπημένη του, Κωνσταντίνα. Τα παιδιά μας θα επισφραγίσουν την αγάπη τους ενώπιον Θεού και ανθρώπων, ενώ ήδη έχουμε την ευτυχία να κρατάμε στην αγκαλιά μας και τον μικρό μας εγγονό που μας χάρισαν πριν από μερικούς μήνες. Εύχομαι στον Άγγελο και την Κωνσταντίνα να ζήσουν, να είναι πάντα ευτυχισμένοι και να πορευτούν στη ζωή τους με τη χάρη του Θεού και με πολλή αγάπη, σεβασμό, εκτίμηση και αφοσίωση. Είναι πραγματικά μεγάλη ευλογία για όλους τους γονείς να βλέπουν τα παιδιά τους να ανοίγουν τα φτερά τους, να αποκαθίστανται επαγγελματικά και κοινωνικά και να δημιουργούν τη δική τους οικογένεια. Δυστυχώς, η πανδημία δεν μας επιτρέπει να γιορτάσουμε τη μέρα αυτή όπως θα θέλαμε, όμως προέχει η διαφύλαξη της δημόσιας υγείας και της ασφάλειας. Παιδιά μου, Άγγελε και Κωνσταντίνα, σας ευχόμαστε μέσα από την καρδιά μας να είστε πάντα ευτυχισμένοι και γεροί. Σε κάθε σας βήμα της κοινής σας ζωής θα σας συνοδεύουν οι ευχές μας". 

Το αγαπημένο ζευγάρι είχε παντρευτεί τον περασμένο Δεκέμβριο με πολιτικό γάμο στο δημαρχείο 

Οι φουρτούνες περάσανε και είναι για τους δυνατούς. Το tempo24 εύχεται στην οικογένεια μόνο χαρές, ευτυχία και υγεία! 

Πάτρα: Το μήνυμα της 23χρονης που γέννησε πρόωρα με κορονοϊό - "Γιατροί και νοσηλευτές, πλέον είναι η δεύτερη "οικογένειά" μας"

Κορονοϊός - Πάτρα: Νικήτρια μάνα και βρέφος - Αισιόδοξα τα νέα για την 23χρονη που διασωληνώθηκε μετά τον πρόωρο τοκετό - "Ανάσα" αισιοδοξίας στις δύο οικογένειες

Διαβάστε επίσης