Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα Παρασκευή 10 Σεπτεμβρίου 2021

 

Κριός
Οι συνεργασίες αποσπούν την προσοχή αυτές τις μέρες αλλά οι διαφορές στις προσεγγίσεις ή τις αξίες μπορεί να επηρεάσουν προσωρινά την αρμονία. Κάποιες από εσάς θέλουν να εργάζονται ανεξάρτητα, αλλά η κοινή λήψη αποφάσεων μπορεί να είναι χρησιμότερη. Στην ιδανική περίπτωση καταλήγεις σε δημιουργικούς τρόπους για να κάνεις και να συνδυάσεις και τα δυο. Η Αφροδίτη περνά στο ζώδιο του Σκορπιού ανεβάζοντας τον ερωτισμό και το πάθος με αποτέλεσμα η ερωτική σου ζωή να βελτιώνεται σημαντικά.

Ταύρος
Η σημερινή σύγκρουση Ερμή – Ουρανού μπορεί να επηρεάσει την εργασία και τα καθήκοντα σου με την αίσθηση της ελευθερίας και της ανεξαρτησίας σου, μπορεί να σε οδηγήσει σε λάθη ή η ανυπομονησία στην ομιλία και τις οδηγίες να είναι ένα ζήτημα. Μια τάση επαναστατικότητας ενάντια σε κάθε επιπλέον εργασία που έχεις αναλάβει πρόσφατα μπορεί να κλονίσει σημαντικές σχέσεις σου. Απόλαυσε τη σχέση με τον αγαπημένο σου με την Αφροδίτη να ενισχύει το πάθος σας. Εσύ που είσαι μόνη, μια σημαντική γνωριμία αυτό το διάστημα δεν αποκλείεται να σε συναρπάσει.

Δίδυμοι
Η σημερινή πρόκληση του Ερμή με τον Ουρανό μπορεί να δημιουργήσει μερικές ερωτήσεις σχετικά με την ελευθερία και την απόλαυση. Ενώ οι τρέχουσες μεταφορές σε ενθαρρύνουν να εξερευνήσεις και να εκφράσεις τη δημιουργικότητα σου χρειάζεσαι προσωπικό χρόνο για ξεκούραση και προσωπικό χώρο. Η Σελήνη μεταβαίνει στον τομέα της εργασίας ενισχύοντας την εμπλοκή με τις καθημερινές σου ρουτίνες.  Το άτομο που σε ενδιαφέρει ή ο μόνιμος σύντροφος σου ανταποκρίνεται στα καλέσματα σου.

Καρκίνος
Σήμερα νιώθεις την ανάγκη για πιο αυθόρμητες δραστηριότητες ή τη συντροφιά των αγαπημένων φίλων σου. Τα σχέδια και οι ιδέες μπορεί να μην ταιριάζουν απόλυτα με τους άλλους αυτό όμως δεν χρειάζεται να σου δημιουργεί εκνευρισμό. Η αναζήτηση τρόπων απλοποίησης των υποθέσεων σου μπορεί να σε ωφελήσει παντού. Η Αφροδίτη κινείται στο ζώδιο του Σκορπιού ενισχύοντας τον μαγνητισμό και την ελκυστικότητα σου.

Λέων
Αν έχεις αναλάβει πάρα πολλά προσωπικά έργα και υποχρεώσεις θα διαπιστώσεις πως αυτό επηρεάζει την προσοχή σου στις επαγγελματικές ευθύνες σου. Τα χρήματα ή τα ιδιοκτησιακά θέματα μπορεί να είναι περίπλοκα και δεν είναι εύκολο να προχωρήσεις σε συμφωνίες. Η Αφροδίτη κινείται στο ζώδιο του Σκορπιού και σε ενθαρρύνει για περισσότερη προσοχή στο σπίτι, στην οικογένεια και την άνεση. Αν είσαι μόνη συναισθηματικά η αυτοπεποίθηση σου ανεβαίνει και φέρνει στο δρόμο σου εξαιρετικές νέες γνωριμίες.

Παρθένος
Η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο του Σκορπιού σε κάνει πιο εκφραστική και απαστράπτουσα. Ωστόσο σήμερα μπορεί να αντιμετωπίσεις μια πίεση, αν έχεις αναλάβει πάρα πολλά, που όσο κι αν τα απολαμβάνεις θα νιώσεις την ανάγκη για ευρύτερες εμπειρίες και αυθόρμητες δραστηριότητες. Η αντίθεση των ιδεών στα εργασιακά πιθανά να δημιουργήσει εντάσεις. Η επικοινωνία με το ταίρι σου βελτιώνεται κι αν είσαι μόνη, ένα νέο πρόσωπο δεν αποκλείεται να σου κλέψει την καρδιά.

Ζυγός
Οι περιστάσεις μπορεί να είναι τέτοιες που πρέπει να απλοποιήσεις κάπως τα πράγματα ή τις αντιλήψεις σου. Σκέψου πως έχεις όλα τα εργαλεία και τις ικανότητες που χρειάζονται για να πετύχεις έναν άνετο συμβιβασμό και να ανακτήσεις τις ισορροπίες σου. Τις επόμενες εβδομάδες που η Αφροδίτη θα βρίσκεται στο ζώδιο του Σκορπιού μπορείς να παρακολουθήσεις τις πρακτικές υποθέσεις σου και να απολαύσεις την άνεση και την εξοικείωση. Εκμεταλλεύσου την εύνοια της για τη συναισθηματική σου ζωή.

Σκορπιός
Η Σελήνη αλλά και η Αφροδίτη στο ζώδιο σου ανεβάζουν την αυτοπεποίθηση σου όμως σου δημιουργούν και μια τάση εσωστρέφειας. Η εξερεύνηση τρόπων που θα σου παρέχουν καλύτερη ισορροπία στη ζωή σου είναι εξαιρετικά ωφέλιμη, όμως μπορεί να σε φέρει σε ρήξη με ένα αγαπημένο σου πρόσωπο. Μην πιέζεσαι να πάρεις αποφάσεις στα εργασιακά. Εάν είσαι συναισθηματικά μόνη, μπορείς να διεκδικήσεις με ευκολία και επιτυχία το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει.

Τοξότης
Εάν το τελευταίο διάστημα έχεις κάνει πολύ τοn ζογκλέρ ή έχεις ξοδέψει πολύ ενέργεια στις συναναστροφές σου, δεν αποκλείεται σήμερα να νιώσεις μια απογοήτευση. Στόχος σου θα πρέπει να είναι να αφιερώσεις λίγο περισσότερο χρόνο στον εαυτό σου και να βεβαιωθείς πως οι αποφάσεις σου είναι σωστές και να απαλλαγείς από το άγχος και την αβεβαιότητα. Θέλεις να εξοικονομήσεις χρόνο για τον αγαπημένο σου και το καταφέρνεις. Εσύ που είσαι μόνη, αναζητάς ασφάλεια κα όχι εφήμερες περιπέτειες.

Αιγόκερος
Οι σημερινές μετακινήσεις σου υπενθυμίζουν να εξετάσεις την ανάγκη σου για παρόρμηση. Δεν είναι εύκολο να καταλήξεις σε συμφωνίες, αλλά διαφορετικές απόψεις μπορεί να είναι εμπειρίες μάθησης. Μπορεί επίσης η μέρα σου να μην είναι τόσο παραγωγική, όμως καταλαβαίνεις που πρέπει να διοχετεύσεις την ενέργεια σου το επόμενο διάστημα. Η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο του Σκορπιού σε κάνει πιο κοινωνική και αυξάνει τις ευκαιρίες στο συναισθηματικό σου τομέα.

Υδροχόος
Μπορεί σήμερα να υπάρξει μια ανησυχία εάν αισθάνεσαι καταβεβλημένη απέναντι σε πράγματα που πρέπει να κάνεις. Θα χρειαστεί να αφιερώσεις περισσότερο χρόνο σε ελεύθερες δραστηριότητες ή στιγμές που μπορείς να αφήσεις τις πιο αυθόρμητες πλευρές του εαυτού σου να έρθουν στην επιφάνεια. Η Σελήνη και η Αφροδίτη κινούνται στην κορυφή του ηλιακού σου χάρτη ενθαρρύνοντας σε να θέσεις νέους στόχους σε εργασιακό και συναισθηματικό επίπεδο.

Ιχθείς
Αν έχεις αναλάβει πολλές υποχρεώσεις το τελευταίο διάστημα ίσως σήμερα να νιώσεις μια κούραση και την ανάγκη μιας επιβράδυνσης των ρυθμών σου ή ενός διαλείμματος. Πρόσεξε τις ανησυχίες σου που μπορούν να σε οδηγήσουν σε ανακριβείς επικοινωνίες. Ωστόσο οι όποιες διαφωνίες είναι σε μεγάλο βαθμό μη συναισθηματικές και μπορούν κάλλιστα να σε οδηγήσουν σε σωστότερες αποφάσεις. Χρώμα χαρίζει η νέα θέση της Αφροδίτης στην ερωτική σου ζωή. 

https://www.tlife.gr/

Διαβάστε επίσης