Πάτρα - "Ορμή Άριστα": Υπερσύγχρονα κέντρα σε Οβρυά και Παραλία (ΦΩΤΟ)

Οι επιτυχίες των Εκπαιδευτηρίων ΟΡΜΗ ΑΡΙΣΤΑ δίνουν ΄΄φτερά΄΄ ανάπτυξης στον μεγαλύτερο όμιλο Εκπαιδευτηρίων στη Δυτική Ελλάδα με νέα υπερσύγχρονα κέντρα στην Οβρυά και στην Παραλία Πατρών.

Οι υψηλού επιπέδου υπηρεσίες εκπαίδευσης τόσο για το Δημοτικό (με τα Κέντρα Μελέτης και Δημιουργικής Απασχόλησης) όσο και για το Γυμνάσιο και το Λύκειο με τα ολιγομελή και ίδιου επιπέδου τμήματα όπου διαθέτουν δημιουργούν τους κώδικες επιτυχίας για κάθε μαθητή έτη πολλά τώρα. 

Οι Φροντιστηριακές Μονάδες της Ορμής, στο Κέντρο της Πάτρας , στην Αγυιά, στα Ζαρουχλέικα στην Οβρυά και στην Παραλία Πατρών, είναι πάντα κοντά στο μαθητή και στην οικογένεια του με τμήματα για όλες τις τάξεις του Γυμνασίου, του Λυκείου και με ειδικά τμήματα για τους αποφοίτους και όλες τις ειδικότητες των ΕΠΑΛ.

Τα Εκπαιδευτικά Κέντρα Ορμή Άριστα προσφέρουν στην πατρινή οικογένεια ότι πιο σύγχρονο και οργανωμένο αφορά την εκπαίδευση των παιδιών της. 

Οι 38 υποτροφίες των Εκπαιδευτικών Κέντρων ΟΡΜΗ ΑΡΙΣΤΑ δίνονται σε αριστούχους μαθητές ως επιβράβευση των επιδόσεών τους.

Με αυξημένη την κοινωνική ευθύνη προσφέρουν ειδικές τιμές στις πολύτεκνες οικογένειες και σε οικογένειες με ανέργους γονείς.

Δείτε φωτογραφίες:

 

Διαβάστε επίσης