Ξεκίνησε και επίσημα: Let's skate Πάτρα

 

Σε ανακοίνωση αναφέρεται:

Ιστορική μέρα για την πόλη μας για το άθλημα του inline speed skating και για τον σύλλογο Ακαδημία των Σπορ μιας και ξεκίνησαν από χτες Κυριακή 5 Σεπτεμβρίου επίσημα και οργανωμένα από ένα αθλητικό σωματείο, η επίδειξη του αθλήματος για:

inline speed skating , άθλημα ταχύτητας και υψηλής τεχνικής και

slalom, άθλημα δεξιοτεχνίας.

Οι  επιδείξεις  καθώς και οι προπονήσεις θα πραγματοποιούνται σε ανοιχτό́ ασφαλή́ φυλασσόμενο αθλητικό́ χώρο στο Παμπελοποννησιακό στάδιο του δήμου Πατρέων ( στο μπροστινό μέρος πάρκινγκ του σταδίου επί της Πατρών Κλάους) και  θα συνεχιστούν μέχρι και την Τέταρτη 8 Σεπτέμβριου και ώρες 6:30 μ.μ. έως 8:00 μ.μ., όπου θα βρίσκονται  στο χώρο των προπονήσεων, το team των προπονητών, με υπεύθυνη την αναγνωρισμένη από τη World Slate ( παγκόσμια ομοσπονδία πατινιών ) κ. Αργυρώ́ Λοτσάρη για πραγματοποίηση δοκιμαστικών και γνωριμίας με το άθλημα, καθώς και ενημέρωση για τις ώρες και τις ημέρες των προπονήσεων.

Για οποιαδήποτε πληροφορία μπορείτε να καλέσετε στο τηλ. 6987150167 ( Αργυρώ Λοτσάρη) είτε να επικοινωνήσετε στο messenger της σελίδας μας στο fb: Ακαδημία των Σπορ Πάτρας/ Inline Speed Skating / Academy of Sport Patras GR.

Έλα λοιπόν και  εσύ́ σε περιμένουμε γιατί́ το Skate στην Πάτρα ξεκίνησε και γράφει ιστορία !!!!Σε 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ