Mega πρεμιέρες – Οι πρωινές εκπομπές που ξεκινούν αυτή την εβδομάδα

 

 

Από νωρίς το πρωί μέχρι αργά το μεσημέρι, το Mega πλημμυρίζει ψυχαγωγία, ενημέρωση, σχολιασμό και πολλή θετική ενέργεια.

Θέλουμε δημιουργική και ευχάριστη έναρξη στις μέρες μας, με δοκιμασμένα, αλλά και φρέσκα πρόσωπα και φυσικά ουσία και άποψη.

Όλα αυτά τα βρίσκουμε στις τρεις πρωινές, καθημερινές εκπομπές του Mega. Η καθεμία τους έχει στο τιμόνι της από μια ξεχωριστή γυναίκα.

Ο λόγος για τις Ελένη Μενεγάκη, Ελεωνόρα Μελέτη και Δανάη Μπάρκα. Πλαισιωμένες από τις ομάδες τους, θα γλυκάνουν τις καλημέρες μας και θα γίνουν η καθημερινή μας συνήθεια.

 

Η μέρα ξεκινά με Μεγάλες Καλημέρες – Πρεμιέρα 6/9, 7:50

H Ελεονώρα Μελέτη με τους συνεργάτες έρχονται για την πιο “Mega Καλημέρα”.

“Mega” σε κέφι και θετική διάθεση, “Mega” σε αποκαλύψεις και αποκλειστικότητες. Mega διεισδυτική ματιά στην επικαιρότητα.

Παρουσιάζει η Ελεονώρα Μελέτη.

Μαζί της ο Κώστας Τσουρός.

Την παρέα συμπληρώνουν η Φλορίντα Πετρουτσέλι και ο Θανάσης Πάτρας.
Αρχισυνταξία: Βασίλης Γρηγορόπουλος
Σκηνοθεσία: Νατάσσα Ιωάννου
Διεύθυνση παραγωγής: Γρηγόρης Νιζάμης
Executive Producer: Κεβόρκ Σαρκισιάν
Παραγωγός: Αντώνης Μάτσος

 

Συνεχίζουμε δυναμικά την μέρα μας με Δανάη- Πρεμιέρα 6/9, 10:50

Η Δανάη Μπάρκα, το κορίτσι που άφησε το δικό του στίγμα στην πρωινή, ψυχαγωγική ζώνη, δίνει ραντεβού με τους τηλεθεατές, καθημερινά, σε νέα ώρα και με ολοκαίνουργια παρέα, αλλά πάντα με τηνίδια αισιόδοξη διάθεση και την ίδια θετική ενέργεια.

Στο καθημερινό ραντεβού με τους τηλεθεατές, η Δανάη θα έχει δίπλα της την πιο κεφάτη παρέα – τον Άρη Καβατζίκη, τη Δέσποινα Καμπούρη και τον Γιώργο Κρικοριάν.

Η Βίκυ Παγιατάκη θα μας ενημερώνει για τις αστρολογικές προβλέψεις, ενώ στην κουζίνα θα βρίσκεται ο σεφ Τίμος Ζαχαράτος.

Αρχισυνταξία: Δήμητρα Παλούδη

Σκηνοθεσία: Γρηγόρης Παναγιωτίδης

Διεύθυνση Παραγωγής: Φίλιππος Βιστάκης

Executive Producer: Κεβόρκ Σαρκισιάν

 

Και τα μεσημέρια μας έχουν την Ελένη που αγαπάμε! – Πρεμιέρα Τετάρτη 8/9, 13:50

Η χαρά επιστρέφει! Η αγάπη επιστρέφει! Η φίλη μας, ο δικός μας άνθρωπος… η Ελένη έρχεται να ομορφύνει τα μεσημέρια μας, να γίνει και πάλι η παρέα μας. Μαζί θα ζούμε αληθινές στιγμές και θα μοιραζόμαστε αληθινά συναισθήματα.

Από την Τετάρτη και κάθε μεσημέρι, μαζί θα ξεφυλλίζουμε την πιο καλογραμμένη ατζέντα της ημέρας:

lifestyle ειδήσεις, αφιερώματα σε προσωπικότητες που απασχολούν την κοινωνία με τη ζωή και τη δράση τους, ιστορίες Ελλήνων που διαπρέπουν στο εξωτερικό, θέματα ψυχολογίας και ιατρικές συμβουλές, ενότητες για μαμάδες και παιδιά, τάσεις της μόδας και tips για μακιγιάζ, «βόλτα» στον κινηματογράφο.

Αλλά και γευστικές συνταγές, και αγαπημένοι καλεσμένοι.

Η Ελένη Μενεγάκη έχει για συνοδοιπόρους την πιο «δυνατή» ομάδα: Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος, Σάββας Πούμπουρας, Ελιάνα Χρυσικοπούλου και Δημήτρης Ουγγαρέζος.

Απρόβλεπτοι, κεφάτοι και έτοιμοι για σχολιασμό.

Την ειδησεογραφία της ημέρας θα παρουσιάζει ο Γιάννης Μούτσος.

Στην κουζίνα της «Ελένης», ο chef Νικόλας Σακελλαρίου θα φτιάχνει τα πιο νόστιμα πιάτα για το δικό μας τραπέζι.

https://www.in.gr/

Διαβάστε επίσης