"Ξεσπά" ο Πρόεδρος της Ελεκίστρας


Με αφορμή δημοσιεύματα στον τοπικό Τύπο που αφορούν το πρόσωπό μου και εκπορεύονται από ψευδείς, συκοφαντικές και κακόβουλες αναφορές εμπαθών ανθρώπων  της Κοινότητάς μας (τυγχάνει να είναι και σύμβουλοι στο ΔΣ σε ρόλο αντιπολίτευσης)  θέλω να επισημάνω τα παρακάτω :
Κατ΄αρχάς στη μικρή κοινωνία που ζούμε γνωριζόμαστε όλοι πολύ καλά.
Κατά συνέπεια όλοι οι κάτοικοι της Κοινότητάς μας ξέρουν ποιος είναι ο πρόεδρός τους, όπως ξέρουν και ποιοι είναι οι επικριτές του. Αυτοί που τον κατηγορούν ξεδιάντροπα ότι δήθεν καταχράστηκε χρήματα και ζήτησε προνόμια από το δήμο για προσωπικό όφελος.
Πρόκειται για ασύστολα ψεύδη που χαρακτηρίζουν αυτούς που τα λένε.
Ο πρόεδρος της Κοινότητας δε ζήτησε ποτέ ΄΄ειδικά προνόμια΄΄ (χρήματα ή και τραπεζοκαθίσματα, όπως ελέχθη) ούτε απαίτησε από το δήμο να του οργανώσει το γάμο της κόρης του, όπως παρουσιάζεται από ορισμένους κακοήθεις.
Η δε φωταγώγηση της πλατείας του Πουρναρόκαστρου αποτελεί πάγιο αίτημα της Κοινότητας και ο πρόεδρος δε ζήτησε τα φώτα για το σπίτι του.
Συνεπώς, όλες αυτές οι αθλιότητες που ειπώθηκαν  επιχειρώντας να με διασύρουν ως κοινό κακοποιό , δεν με αγγίζουν!
Την απάντηση στους κακόβουλους επικριτές μου, τη δίνουν τα λόγια του ποιητή : ΄΄Φοβάμαι τους ανθρώπους που με καταλερωμένη τη φωλιά, πασχίζουν να βρουν λεκέδες στη δική σου΄΄.
Απευθυνόμενος στους συνδημότες μου, θέλω να πω ότι : Ουδέποτε προσπάθησα να παραστήσω τον παράγοντα. Ποτέ μου δεν έκανα τον σπουδαίο. Ούτε διεκδικώ οφίτσια που δεν μου ανήκουν. 
 Ένας απλός άνθρωπος είμαι, που πριν δύο χρόνια βγήκε μπροστά , ζήτησε την εμπιστοσύνη των συνδημοτών του και υπηρετεί έκτοτε τον τόπο του.
Μέχρι τώρα, εγώ και οι συνεργάτες μου , δίνουμε καθημερινά μάχες για το καλό της Κοινότητας. Κάναμε ήδη πολλά, θα γίνουν περισσότερα. 
Η Κοινότητά μας, με τα έργα που διεκδίκησε και υλοποιούνται από το δήμο Πατρέων, δημιουργεί ανθρώπινες συνθήκες στα όμορφα χωριά μας.
Θα συνεχίσουμε με την ίδια ζέση να υπηρετούμε την ανάπτυξη της Κοινότητας και τους κατοίκους της.  

                                                                       Ο  ΠΡΟΕΔΡΟΣ
                                                                     ΔΗΜΗΤΡΗΣ  ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ

Διαβάστε επίσης