“Μαθαίνοντας να πετάω – Το φιλί του πνεύματος”: Ένα πρωτότυπο βιβλίο της Διονυσίας Θεριανού

02/09/2021 | 21:36

Το  «Μαθαίνοντας να πετάω – Το φιλί του πνεύματος» είναι το πρώτο βιβλίο της Διονυσίας Θεριανού, βασισμένο σε πραγματικά γεγονότα και απευθύνεται σε αναγνώστες όλων των ηλικιών. 
Ένα πρωτότυπο βιβλίο βασισμένο στην αληθινή ιστορία ενός κοριτσιού που βίωσε τον πόνο, την απαξίωση, την απόρριψη και μέσα από όλη αυτήν την πορεία, κατάφερε να κρατήσει αγνή την ψυχή της. Είναι ένας κόσμος θετικής σκέψης, κατανόησης, συγχώρεσης, αγάπης προς τον εαυτό και τους ανθρώπους, αλήθειας, που το κορίτσι βιώνει μέσα από το διάλογο και τα μοναδικά παραμύθια ενός παππού φιλοσόφου-θεραπευτή.

Ο παππούς, μέσα από αυτά που συμβαίνουν καθημερινά στην ζωή της εγγονής του, της διδάσκει τα μαθήματα ζωής και την μαθαίνει πώς να φτιάξει η ίδια τα δικά της δυνατά φτερά για να πετάξει.

Το  «Μαθαίνοντας να πετάω – Το φιλί του πνεύματος» είναι ένα βιβλίο δύναμης, ζωής, ομορφιάς, αγάπης, που δίνει απαντήσεις σε βαθιά ερωτήματα του ανθρώπου. 

Για παραγγελίες: [email protected] και 6979113366.

dionysia-therianou.jpg

Βιογραφικό
Η Διονυσία Θεριανού γεννήθηκε το 1965 στην Ζάκυνθο. Σπούδασε λογιστικά και μετά την αποφοίτησή της ταξίδεψε ως εθελόντρια, υπεύθυνη αναπτυξιακού προγράμματος, στο Καμερούν της Αφρικής. 
Μετά από αυτήν την δυνατή εμπειρία ζωής, γύρισε στο νησί και εργάσθηκε ως λογίστρια και καθηγήτρια λογιστικής. Η παράλληλη αναζήτηση της γνώσης του εαυτού και του κόσμου την οδήγησε σε μακρινά μονοπάτια.
Ταξίδεψε σε φιλοσοφικά κέντρα του κόσμου, μίλησε με πολλούς ανθρώπους και για να κάνει δυνατή την επικοινωνία μαζί τους έμαθε μόνη της, από βιβλία, μιλάει αγγλικά, γαλλικά, ιταλικά, και μαθαίνει ισπανικά.
Σήμερα, ασχολείται με τη συγγραφή, τη ζωγραφική την αγγειοπλαστική και εργάζεται στο αγροτουριστικό, βιολογικής καλλιέργειας, κτήμα της οικογένειάς της.

Επεισόδια στη Γέφυρα Ρίου Αντιρρίου: H Αστυνομία μπλόκαρε τα τρακτέρ, πέρασαν πεζοί οι αγρότες, ξύλο, χημικά και χρήση κρότου-λάμψης (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ) – ΝΕΟΤΕΡΑ

Αυτός είναι ο Πατρινός που έχασε την ζωή του στο τροχαίο με το φορτηγό στην Ιόνια Οδό – Ήταν πατέρας τριών παιδιών

Σοκαριστικό τροχαίο στο κέντρο της Πάτρας: Ο δικυκλιστής εκφενδονίστηκε πάνω σε ΙΧ (ΦΩΤΟ)

Για το φλας ο άγριος ξυλοδαρμός του οδηγού λεωφορείου – Άφαντος ο δράστης της επίθεσης

Αίγιο: Για παρακώλυση συγκοινωνιών κατηγορούνται δύο αγροτοσυνδικαλιστές – Δικογραφία και για τον αποκλεισμό στην Αχαγιά

Τραγωδία σε παράδρομο της Ιόνιας Οδού – Νεκρός Πατρινός οδηγός φορτηγού μετά από ανατροπή (ΦΩΤΟ)

Έφυγε από τη ζωή η Ελένη Πραποπούλου, μια από τις καλλονές της παλιάς Πάτρας

Πάτρα: “Έφυγε” από τη ζωή η Κούλα Ροδοπούλου, μία γυναίκα που άφησε εποχή