Συγχαρητήρια Μυλωνά στον Ανδρέα Κατσανιώτη

Τις ευχές του προς τον Ανδρέα Κατσανιώτη για τη συμμετοχή του στην κυβέρνηση εξέφρασε ο Δήμαρχος Δυτικής Αχαΐας Σπύρος Μυλωνάς.

Η επιστολή Μυλωνά προς Κατσανιώτη έχει ως εξής:

«Αγαπητέ Ανδρέα,

Με ιδιαίτερη ικανοποίηση υποδεχθήκαμε την είδηση της συμμετοχής σου στην κυβέρνηση ως υφυπουργός Εξωτερικών αρμόδιος για τα θέματα του Απόδημου Ελληνισμού.

Η εξέλιξη αυτή ικανοποιεί μια μακρά αχαϊκή πολιτική παράδοση που θέλει αχαιούς πολιτικούς να μετέχουν στην κεντρική πολιτική σκηνή. Ταυτόχρονα αναλαμβάνεις μια σημαντική πολιτική ευθύνη αν λάβουμε υπ’ όψιν ότι περίπου ο μισός ελληνισμός κατοικεί εκτός Ελλάδας.

Αγαπητέ Ανδρέα σου εύχομαι υγεία, δύναμη και επιτυχίες στο σημαντικό έργο που σου ανατέθηκε και εκφράζω την πίστη μου για μια επιτυχημένη υπουργική σου θητεία».

 

 

 

Αχαΐα: Αυτό είναι το παλικάρι που έχασε τη ζωή του το απόγευμα στην 111! Θρήνος στην Τριταία

Πάτρα: “Ξηλώθηκε” μπαλκόνι από τους θυελλώδεις ανέμους – ΦΩΤΟ

Σοκ στην Πάτρα: “Έφυγε” ο αστυνομικός Νίκος Ελευθεριάδης

Αχαΐα: Θανατηφόρο τροχαίο τα ξημερώματα-Νεκρός ο 16χρονος οδηγός ΙΧ!-ΦΩΤΟ

ΣΟΚ στη Δυτική Αχαΐα: “Έσβησε” στα 45 της η Παναγιώτα Αρβανίτη – Παναγιωτοπούλου

Αχαΐα: Νέο σοκ στην Τριταία – Κι άλλο θανατηφόρο τροχαίο στην 111, νεκρός 29χρονος, το μηχανάκι του έγινε κομμάτια! (ΦΩΤΟ)

Πάτρα – Κακοκαιρία: Κλειστά όλα τα σχολεία την Τετάρτη

Συνομιλία με τον ποιητή Χρήστο Αναγνωστόπουλο, με αφορμή την ανάγνωση της τελευταίας ποιητικής συλλογής του «Δένδρο ξανά»