Αχαΐα: Προβληματίζει η ραγδαία αύξηση κρουσμάτων κορονοϊού σε ανεμβολίαστους υγειονομικούς-Θα επανεξεταστούν από Νοσοκομειακά εργαστήρια

Προβληματισμό προκαλεί το γεγονός οτι εξαιρετικά σημαντικός αριθμός ανεμβολίαστων υγειονομικών που από αύριο αναμένεται να τεθούν σε αναστολή εργασίας, πάσχει από κορονοϊό.

Σύμφωνα με ανεπίσημα στοιχεία τα οποία ήδη έχουν τεθεί στι διάθεση των Υγειονομικών Αρχών της ευρύτερης περιοχής, ο αριθμός των ανεμβολίαστων εργαζόμενων στα Νοσοκομεία έχει τις τελευταίες ώρες αυξηθεί σημαντικά.

Πληροφορίες του tempo24.news αναφέρουν πως ο προβληματισμός των Αρχών έγκειται στο γεγονός οτι δεν δικαιολογείται η ραγδαία αύξηση κρουσμάτων σε τέτοιο βαθμό και έτσι προκύπτουν "δεύτερες σκέψεις" για τον τρόπο με τον οποίο οι συγκεκριμένοι εργαζόμενοι πιστοποίησαν την νόσησή τους.

Θεωρείται δηλαδή πιθανό να δηλώνου,ν μέσω πιστοποιητικών τα οποία προσκομίζουν,  πως πάσχουν από κορονοϊό, προκειμένου βάσει του Νόμου να απενταχούν από τη λίστα των ανεμβολίαστων και να κερδίσουν ένα εξάμηνο παραμονής τους στην εργασία.

Γι αυτό το λόγο αναμένεται άμεσα να δοθεί εντολή επανεξέτασής τους με μοριακά τεστ από τα Νοσοκομειακά εργαστήρια

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ