Δανεικός στον Ολυμπιακό Βόλου ο Ασλανίδης

Η ανακοίνωση

Λίγες ημέρες μετά την υπογραφή του πρώτου επαγγελματικού του συμβολαίου με τον Άρη, ο Κυριάκος Ασλανίδης παραχωρήθηκε δανεικός στον Ολυμπιακό Βόλου.

Ο 19χρονος κεντρικός αμυντικός, ο οποίος ακολούθησε τη φετινή προετοιμασία των «κίτρινων» και πήρε σημαντικό χρόνο στα φιλικά από τον Άκη Μάντζιο, ήταν ο σκόρερ των «κίτρινων» στο χθεσινό φιλικό κόντρα στη Λαμία (1-1).

Ο Ασλανίδης θα πάρει πολύτιμο χρόνο συμμετοχής στα πόδια του, αγωνιζόμενος τη φετινή σεζόν στους Θεσσαλούς που θα συμμετάσχουν στο πρωτάθλημα της Super League 2.  

Αναλυτικά η ανακοίνωση:  

«Η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου ανακοινώνει την απόκτηση του Κυριάκου Ασλανίδη, ως δανεικό από τον Άρη Θεσσαλονίκης. Ο Ασλανίδης είναι 19 ετών, με καταγωγή από τις Σέρρες και αγωνίζεται ως κεντρικός αμυντικός. Πέρυσι αγωνίστηκε με τον Άρη στο πρωτάθλημα Κ19 της Σούπερ Λιγκ και φέτος έγινε επαγγελματίας, μετέχοντας στην προετοιμασία των «κιτρίνων», ενώ αγωνίστηκε σε αρκετά φιλικά παιχνίδια. Το Σάββατο έπαιξε στο φιλικό παιχνίδι του Άρη με τη Λαμία στο «Κλ. Βικελίδης» και ήταν αυτός που πέτυχε με κεφαλιά το γκολ της ισοφάρισης του Άρη (1-1) στις καθυστερήσεις του αγώνα. Αγωνίστηκε με την φανέλα του Άρη σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού. O ύψους 1.84 στόπερ έχει αγωνιστεί και στην ομάδα Κ17 και Κ19 του Ολυμπιακού Πειραιώς, πριν πάει στον Άρη. Ο ποδοσφαιριστής υπέγραψε σήμερα το συμβόλαιό του με τον Ολυμπιακό και αύριο Δευτέρα πρόκειται να έρθει στο Βόλο για να ενσωματωθεί με την υπόλοιπη ομάδα και να αρχίσει προπονήσεις με τον Ολυμπιακό Βόλου. Η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου καλωσορίζει τον Κυριάκο Ασλανίδη στη μεγάλη «ερυθρόλευκη» οικογένεια, του εύχεται υγεία και πολλές επιτυχίες με την ομάδα.

 

ΑΜΠΕ

Διαβάστε επίσης