Πάτρα: "Έχει δρομολογηθεί έγκαιρα η αντικατάσταση ελαστικών σε περιπολικά οχήματα"-Ποιες οι πρωτοβουλίες της τοπικής ηγεσίας

 

Από τις 25 Αυγούστου έχουν δρομολογηθεί οι διαδικασίες για την αντικατάσταση ελαστικών σε οχήματα της Αστυνομίας στην Πάτρα.

Αυτό επισημαίνουν Αστυνομικές πηγές σχολιάζοντας το χθεσινό δημοσίευμα του tempo24.news το οποίο αφορούσε σε σχόλια αστυνομικών για κινδύνους που αναδύονται κατά την διάρκεια των Υπηρεσιακών τους καθηκόντων.

Όπως τονίζεται χαρακτηριστικά με πρωτοβουλίες που έλαβε η τοπική ηγεσία και με ενέργειες του Αστυνομικού Διευθυντής Αχαΐας Ταξίαρχου Γιάννη Κυριακόπουλου, τα όποια προβλήματα σε σχέση με τις επισκευές των περιπολικών θα έχουν λυθεί πάρα πολύ σύντομα.

Ο Αστυνομικός Διευθυντής Αχαΐας Ταξίαρχος Γιάννης Κυριακόπουλος

Σημειώνεται δε πως εδώ και καιρό καταγράφεται σημαντική ανανέωση του στόλου των περιπολικών της Αστυνομίας στην περιοχή, γεγονός που όπως τονίζεται δίνει εναλλακτικές λύσεις χρήσης, έως ότου επισκευαστούν τα ελαστικά των παλαιότερων οχημάτων.

Υπογραμμίζεται δε πως πρώτο μέλημα της τοπικής ηγεσίας είναι η ασφάλεια και η προστασία των αστυνομικών κατά τη διάρκεια της εκτέλεσης των καθηκόντων τους.

Διαβάστε επίσης