Μπορείτε να αναγνωρίσετε την νεαρή που άφησε μοναδικό στίγμα στην ελληνική τηλεόραση

 

 

Παρουσιάστρια που στιγμάτισε την ελληνική τηλεόραση και μετράει χιλιάδες ώρες μπροστά στο γυαλί.

Η πανέμορφη νεαρή της φωτογραφίας είναι από τα πρόσωπα που αγάπησαν με πάθος οι τηλεθεατές και όλοι την φωνάζουν με το μικρό της όνομα.

Ο λόγος για την Ρούλα Κορομηλά που ανέβασε η ίδια την συγκεκριμένη φωτογραφία στο Instagram γράφοντας στην λεζάντα: «Τότε που τα ενδιαφέροντα μου ήταν αλλά κ έξω από τον «γυάλινο κόσμο».

Πριν λίγες μέρες η Ρούλα Κορομηλά επέλεξε να θίξει θέματα της επικαιρότητας με ένα ξεχωριστό κείμενο και το μοιράστηκε με τους followers της στο Instagram.

Πιο συγκεκριμένα, η Ρούλα Κορομηλά δημοσίευσε ένα σύντομο βίντεο από την εποχή που παρουσίαζε το «Big Brother». Η ανάρτηση συνοδεύτηκε με ένα κείμενο, στο οποίο μιλάει για την αγάπη, την αλληλεγγύη και την ταπεινότητα.

«Ο γεμάτος άνθρωπος δεν κάνει φασαρία! Ο άνθρωπος που αγαπήθηκε και αγαπιέται είναι γεμάτος, λάμψη, φως και κατανοηση. Ο γεματος ανθρωπος απο επιτυχίες, απολαύσεις, αποτυχίες, χαρες και αμέτρητες λύπες,αγναντεύει τη ζωή με τρυφερη ματια και την αντιμετωπίζει, άπολαμβανει με σύνεση, αισιοδοξία και χαμογελο. Ο Γεματος ανθρωπος εκπεμπει καλοσύνη. Ελπίζει χωρις τσιγκουνιες. Σφιζει απο αξιοπρεπεια. Ο γεμάτος άνθρωπος ” εκκρίνει” γλυκα συναισθήματα για όλους και για ολα, χωρις ταμπέλες, μάσκες, ζηλεια και μικροψυχία. Ο γεματος άνθρωπος δεν επαιτεί, δεν λοιδωρεί κ δεν επαίρεται για τα ” κατορθώματα του”. Δεν θέλγεται απο κολακιες, παρεάκια, ” χλιδατες” τύπου καταστασεις κ ιντριγκες. Δεν γαντζώνεται σε πλάτες για να στηριχτεί. Πέφτει, σηκώνεται, παίρνει βαθειες ανασες και προχωρά … Δεν ικετεύει, δεν συνωμοτεί κ δεν λοιδωρεί! Δεν επιδεικνυεται κ δεν επιδεικνύει …Χαίρεται με τις επιτυχιες κ τις ευτυχισμενες στιγμες των άλλων… Δεν ” φωτογραφίζει” την αλληλεγγύη (του). Κλειστες καμερες. Κινητήριος δύναμη του ειναι: Η αυτογνωσία, η ευθυτητα, και η Αγαπη. Ο γεματος άνθρωπος παίρνει δύναμη απο το γέλιο του το κλάμα του γιατί ξερει πως ολα ειναι εύπλαστα και τίποτα δεδομένο» έγραψε συγκεκριμένα.

https://www.in.gr/

Διαβάστε επίσης