Επιμένει στην αθωότητα του το μοντέλο που κατηγορείται για διακίνηση κοκαΐνης

 

 

«Κάποιος μου την έχει στημένη για να με εκδικηθεί», υποστήριξε το γνωστό μοντέλο, που συνελήφθη, όταν εντοπίστηκαν 33 γραμμάρια κοκαΐνης στο αυτοκίνητο του και προφυλακίστηκε. 

Σύμφωνα με το δημοσίευμα της εφημερίδας «Real News», που προβλήθηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1, η 31χρονη μητέρα ενός παιδιού ζήτησε «να ελεγχθούν οι τραπεζικοί μου λογαριασμοί, το κινητό μου τηλέφωνο. Θεωρώ πως κάποιος παραβίασε το αυτοκίνητο μου, όταν εγώ έλειπα για διακοπές».

Το μοντέλο φέρεται να έχει υποδείξει στις αρχές έναν άνδρα, ο οποίος -σύμφωνα πάντα με όσα υποστηρίζει- την είχε απειλήσει ότι θα την καταστρέψει. Μάλιστα, ζήτησε να εξεταστούν τα απειλητικά μηνύματα που λάμβανε στο κινητό της τον τελευταίο χρόνο, καθώς και τα σακουλάκια της κοκαΐνης για πιθανά αποτυπώματα τρίτων.

Το χρονικό

Το μοντέλο συνελήφθη το βράδυ της 21ης Αυγούστου στη Γλυφάδα, όταν σε τυχαίο έλεγχο από την αστυνομία βρέθηκαν στο εσωτερικό του οχήματός της, ένα πολυτελές τζιπ, 33 γραμμάρια κοκαΐνης που ήταν κρυμμένα στο κάθισμα του αυτοκινήτου. Το μοντέλο ηλικίας 31 ετών έγινε γνωστό μέσα από τη συμμετοχή της στο reality show μόδας, GNTM.

Click4more: Ο Αλέξης Κούγιας για την Αφροδίτη Μπάρμπα: «GPS στο τζιπ» από αυτούς που έκρυψαν και τα φιξάκια κοκαΐνης

Μετά την σύλληψή της, οι αστυνομικοί ψάχνουν μέσα από το κινητό της τηλέφωνο να βρουν αν το μοντέλο λειτουργούσε μόνο του ή όχι.

Η ίδια αρνείται ότι τα ναρκωτικά που βρέθηκαν στο αυτοκίνητο είναι δικά της και υποστηρίζει ότι η υπόθεση «είναι στημένη».

https://www.newsit.gr/

Διαβάστε επίσης