Νάσος Ηλιόπουλος: «Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος γελοιοποιείται»

 

Το… γάντι που πέταξε ο Γιάννης Οικονόμου έπιασε ο Νάσος Ηλιόπουλος. «Θα συνιστούσαμε στον κυβερνητικό εκπρόσωπο τουλάχιστον να διαβάζει τις συνεντεύξεις του Αλέξη Τσίπρα πριν βγάλει ανακοινώσεις για να μην γελοιοποιείται  με αυτόν τον τρόπο», ανέφερε, μεταξύ άλλων, ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία.

Συγκεκριμένα, ο Νάσος Ηλιόπουλος σε γραπτή δήλωσή του προς τον Γιάννη Οικονόμου μετά και την απάντηση του κυβερνητικού εκπροσώπου στη συνέντευξη του Αλέξη Τσίπρα στην «Εφημερίδα των Συντακτών», αναφέρει τα εξής:

«Θα συνιστούσαμε στον κυβερνητικό εκπρόσωπο τουλάχιστον να διαβάζει τις συνεντεύξεις του Αλέξη Τσίπρα πριν βγάλει ανακοινώσεις για να μην γελοιοποιείται με αυτόν τον τρόπο.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ξεκάθαρα αναφέρεται σε μια κρατικοδίαιτη ελίτ που νιώθει πάντα ιδιοκτήτης της χώρας, άνθρωποι που για δεκαετίες κινούσαν νήματα, είτε εντός του κράτους, είτε ως αυτουργοί της διαπλοκής.

Καμία αναφορά στην εκάστοτε εκλεγμένη κυβέρνηση.

Εκτός αν ο κ. Οικονόμου συμφωνεί μαζί μας και ξεκάθαρα ομολογεί πως ασκούν εξουσία εξωθεσμικοί παράγοντες», καταλήγει η ανακοίνωση του εκπροσώπου του Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία. 

https://www.newsit.gr/

Διαβάστε επίσης