Υβριδικά Μαθήματα από το Κέντρο Γερμανικής Γλώσσας Πάτρας “Sprachzentrum Für Deutsch in Patras”

28/08/2021 | 19:16

 

Υβριδική μάθηση σημαίνει ταυτόχρονη διδασκαλία μαθητών δια ζώσης και εξ αποστάσεως.

Αυτό το μοντέλο διδασκαλίας προσφέρει τη δυνατότητα ο καθηγητής  /  η καθηγήτρια και ορισμένοι μαθητές να βρίσκονται στην τάξη , ενώ κάποιοι άλλοι να συμμετέχουν από το σπίτι τους. Η τεχνολογία μας βοηθά ώστε να έχουν όλοι με όλους οπτική αλλά και ηχητική επικοινωνία. Με τον τρόπο αυτό είναι πλέον στην ευχέρεια του μαθητή το αν θα βρίσκεται στην τάξη ή όχι.

 Σε περίπτωση απουσίας ενός ενήλικα μαθητή ή μιας μαθήτριας έχουμε τη δυνατότητα με την σύμφωνη γνώμη των παρόντων να καταγράφουμε το μάθημα σε βίντεο  ώστε να το παρακολουθήσουν οι απόντες κάποια άλλη στιγμή.

Στα τμήματα με ανήλικους μαθητές , εφόσον κρίνεται αναγκαίο, δημιουργείται από τον καθηγητή ή την καθηγήτρια ηχητικό μήνυμα στην πλατφόρμα με όλες τις απαραίτητες επεξηγήσεις που αφορούν στο μάθημα που ήταν απών.

ΣΤΑΘΗΣ ΚΑΓΓΕΛΑΡΗΣ

ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ – ΑΓΓΛΙΚΑ – ΡΟΜΠΟΤΙΚΗ

sdpatras.gr

Υβριδικά Μαθήματα από το Κέντρο Γερμανικής Γλώσσας Πάτρας “Sprachzentrum Für Deutsch in Patras”

Υβριδικά Μαθήματα από το Κέντρο Γερμανικής Γλώσσας Πάτρας “Sprachzentrum Für Deutsch in Patras”

Αχαΐα: Αυτό είναι το παλικάρι που έχασε τη ζωή του το απόγευμα στην 111! Θρήνος στην Τριταία

Σοκ στην Πάτρα: “Έφυγε” ο αστυνομικός Νίκος Ελευθεριάδης

Αχαΐα: Θανατηφόρο τροχαίο τα ξημερώματα-Νεκρός ο 16χρονος οδηγός ΙΧ!-ΦΩΤΟ

Αχαΐα: Νέο σοκ στην Τριταία – Κι άλλο θανατηφόρο τροχαίο στην 111, νεκρός 29χρονος, το μηχανάκι του έγινε κομμάτια! (ΦΩΤΟ)

Πάτρα – Κακοκαιρία: Κλειστά όλα τα σχολεία την Τετάρτη

Πάτρα: Δέντρο καταπλάκωσε αυτοκίνητο στο Καραμανδάνειο – ΦΩΤΟ

Πάτρα: “Ξηλώθηκε” μπαλκόνι από τους θυελλώδεις ανέμους – ΦΩΤΟ

Πάτρα: Μας πήρε και μας σήκωσε και σήμερα ο αέρας – Δεν σταματούν τα περιστατικά με πτώσεις δένδρων και αιωρούμενα αντικείμενα