Υβριδικά Μαθήματα από το Κέντρο Γερμανικής Γλώσσας Πάτρας “Sprachzentrum Für Deutsch in Patras”

28/08/2021 | 19:16

 

Υβριδική μάθηση σημαίνει ταυτόχρονη διδασκαλία μαθητών δια ζώσης και εξ αποστάσεως.

Αυτό το μοντέλο διδασκαλίας προσφέρει τη δυνατότητα ο καθηγητής  /  η καθηγήτρια και ορισμένοι μαθητές να βρίσκονται στην τάξη , ενώ κάποιοι άλλοι να συμμετέχουν από το σπίτι τους. Η τεχνολογία μας βοηθά ώστε να έχουν όλοι με όλους οπτική αλλά και ηχητική επικοινωνία. Με τον τρόπο αυτό είναι πλέον στην ευχέρεια του μαθητή το αν θα βρίσκεται στην τάξη ή όχι.

 Σε περίπτωση απουσίας ενός ενήλικα μαθητή ή μιας μαθήτριας έχουμε τη δυνατότητα με την σύμφωνη γνώμη των παρόντων να καταγράφουμε το μάθημα σε βίντεο  ώστε να το παρακολουθήσουν οι απόντες κάποια άλλη στιγμή.

Στα τμήματα με ανήλικους μαθητές , εφόσον κρίνεται αναγκαίο, δημιουργείται από τον καθηγητή ή την καθηγήτρια ηχητικό μήνυμα στην πλατφόρμα με όλες τις απαραίτητες επεξηγήσεις που αφορούν στο μάθημα που ήταν απών.

ΣΤΑΘΗΣ ΚΑΓΓΕΛΑΡΗΣ

ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ – ΑΓΓΛΙΚΑ – ΡΟΜΠΟΤΙΚΗ

sdpatras.gr

Υβριδικά Μαθήματα από το Κέντρο Γερμανικής Γλώσσας Πάτρας “Sprachzentrum Für Deutsch in Patras”

Υβριδικά Μαθήματα από το Κέντρο Γερμανικής Γλώσσας Πάτρας “Sprachzentrum Für Deutsch in Patras”

Πάτρα: Η φωνή αγωνίας της μάνας “Σώστε το γιό μου” – Ο Μάριος είναι διασωληνωμένος στη ΜΕΘ του Ρίου και ο ΕΟΜ απορρίπτει το αίτημα της μεταμόσχευσης!

Πάτρα: Μεγάλη φωτιά σε γνωστή επιχείρηση στην περιοχή του Γλαύκου (ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ)

Πάτρα: Σφοδρή σύγκρουση “ντελιβεράδων” – Δύο τραυματίες (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Ποιος είναι ο 48χρονος που βρέθηκε κρεμασμένος στις φυλακές Αγίου Στεφάνου

Πάτρα: Επιβεβαιώνεται ιατροδικαστικά η σοκαριστική καταγγελία πως16χρονος βίασε 12χρονη-Γνωρίστηκαν μέσω instagram-ΝΕΟΤΕΡΑ

“Βόμβα” Σπύρου Μαρτίκα για τον επιχειρηματία και τη σπείρα με τις απάτες που δρούσε και στην Πάτρα: «Έφαγε 250 χιλιάρικα από τον Παντελίδη το βράδυ που σκοτώθηκε»

Δυτ. Ελλάδα: Άνδρας βρέθηκε κρεμασμένος σε δέντρο – Ο αδερφός του είχε «φύγει» με παρόμοιο τρόπο

Σιωπηρή διαμαρτυρία και πορεία για τον 17χρονο Μάριο που βρίσκεται διασωληνωμένος στη ΜΕΘ του Ρίου