Στο Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου πέρασε η κόρη του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή

28/08/2021 | 11:40

Τα παιδιά του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή έδωσαν πανελλήνιες εξετάσεις και πέρασαν στο ελληνικό πανεπιστήμιο.

Η Αλίκη πέρασε πολιτικές επιστήμες στο Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου, ενώ ο Αλέξανδρος Διοίκηση επιχειρήσεων στη Θεσσαλονίκη.

Οι πληροφορίες λένε πως και οι δυο πέρασαν στις σχολές που πρώτες είχαν επιλέξει, αν και πρώτη τους επιλογή υπήρξε η Αθήνα.

Οι ίδιες πληροφορίες επιμένουν πως θα συνεχίσουν τις σπουδές τους στο ελληνικό δημόσιο πανεπιστήμιο.

Αποτελεί επιλογή για τα παιδιά του Κώστα Καραμανλή να φοιτήσουν πρώτα στο ελληνικό πανεπιστήμιο και στη συνέχεια αν χρειαστεί να συνεχίσουν τις σπουδές στο εξωτερικό.

 

ΠΗΓΗ

 

 

Αχαΐα: Αυτό είναι το παλικάρι που έχασε τη ζωή του το απόγευμα στην 111! Θρήνος στην Τριταία

Σοκ στην Πάτρα: “Έφυγε” ο αστυνομικός Νίκος Ελευθεριάδης

Αχαΐα: Θανατηφόρο τροχαίο τα ξημερώματα-Νεκρός ο 16χρονος οδηγός ΙΧ!-ΦΩΤΟ

Πάτρα – Κακοκαιρία: Κλειστά όλα τα σχολεία την Τετάρτη

Αχαΐα: Νέο σοκ στην Τριταία – Κι άλλο θανατηφόρο τροχαίο στην 111, νεκρός 29χρονος, το μηχανάκι του έγινε κομμάτια! (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Θρήνος για τον Χρήστο Ελευθερίου που έφυγε νωρίς

Μυστήριο με την εξαφάνιση της Λόρας: Τι κατέθεσε η μητέρα της

Πάτρα: Δέντρο καταπλάκωσε αυτοκίνητο στο Καραμανδάνειο – ΦΩΤΟ