Στο Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου πέρασε η κόρη του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή

28/08/2021 | 11:40

Τα παιδιά του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή έδωσαν πανελλήνιες εξετάσεις και πέρασαν στο ελληνικό πανεπιστήμιο.

Η Αλίκη πέρασε πολιτικές επιστήμες στο Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου, ενώ ο Αλέξανδρος Διοίκηση επιχειρήσεων στη Θεσσαλονίκη.

Οι πληροφορίες λένε πως και οι δυο πέρασαν στις σχολές που πρώτες είχαν επιλέξει, αν και πρώτη τους επιλογή υπήρξε η Αθήνα.

Οι ίδιες πληροφορίες επιμένουν πως θα συνεχίσουν τις σπουδές τους στο ελληνικό δημόσιο πανεπιστήμιο.

Αποτελεί επιλογή για τα παιδιά του Κώστα Καραμανλή να φοιτήσουν πρώτα στο ελληνικό πανεπιστήμιο και στη συνέχεια αν χρειαστεί να συνεχίσουν τις σπουδές στο εξωτερικό.

 

ΠΗΓΗ

 

 

Πάτρα: Σύγκρουση αυτοκινήτου με τρένο-Ένας τραυματίας- Δείτε ΦΩΤΟ και ΒΙΝΤΕΟ από την επιχείρηση απεγκλωβισμού του πρώην Λυκειάρχη

Πάτρα: Η στιγμή της σύγκρουσης συρμού του Προαστιακού με αυτοκίνητο – ΒΙΝΤΕΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤA

Πάτρα: Τραγωδία στην Αγία Μαρίνα στα Σελλά – Άνδρας κατέρρευσε ενώ εκκλησιαζόταν

Τρεις νεκροί από σφοδρό τροχαίο δυστύχημα – Νταλίκα συγκρούστηκε μετωπικά με τζιπ

Πάτρα: Άνδρας χτύπησε σύζυγο, ανήλικα παιδιά και μητέρα – Επιτέθηκε και σε αστυνομικό

Σεισμική δόνηση αισθητή στην Πάτρα

«Απασφάλισε» η μητέρα της Μουρτζούκου: «Μέχρι να συλληφθεί η κόρη μου είχε σχέσεις με την Πόπη, διασκέδαζαν μαζί – Δέχομαι απειλές»

Πάτρα: Θλίψη για το θάνατο του δικηγόρου Αντώνη Παπαντωνόπουλου