4+1 προϊόντα περιποίησης σκύλου και γάτας για το καλοκαίρι

 

Το καλοκαίρι η ζέστη δεν είναι σύμμαχος του ζώου σας. Συνήθως και οι σκύλοι και οι γάτες αντιμετωπίζουν πρόβλημα ειδικά τις ώρες αιχμής. Το petshop88 σας προτείνει μερικά προϊόντα για σκύλους και προϊόντα για γάτες που θα σας λύσουν τα χέρια τόσο μέσα στο σπίτι όσο και έξω.

Γάτα

Στις διακοπές με την γάτα σας, μπορείτε να βάλετε στον αυτόματο το φαγητό της ημέρας, χωρίς να χρειάζεται να σας απασχολεί να την ταΐσετε την σωστή ώρα. Ένα ρομποτάκι θα σας προσφέρει ασφάλεια και εγγύηση αποτελέσματος. Μιλάμε για την αυτόματη ηλεκτρονική ταΐστρα γάτας Pet Feeder Robert. Χωρητικότητα 3.5l.

Το καλοκαίρι έχουμε αυξημένα παράσιτα στην φύση που απειλούν το τρίχωμα της γάτας σας. Για την αποτελεσματική αποπαρασίτωση μία πολύ καλή επιλογή είναι οι αμπούλες PET NATURA που απομακρύνουν ψύλλους κουνούπια, τσιμπούρια, ακάρεα και σκνίπες.

Σκύλος

Το κούρεμα επιβάλλεται σε σκύλους (εξαίρεση βέβαια οι σκύλοι του διπλού τριχώματος όπως είναι τα Χασκι, Τσόου-Τσόου, Ακίτα, Σπίτς κ.α.) προκειμένου να δροσιστούν αφενός το καλοκαίρι και να αποφύγουν όσο γίνεται – σε συνδυασμό με το κολάρο- να μην κολλήσουν παράσιτα στο τρίχωμά του.

Η ασύρματη κουρευτική μηχανή κατοικιδίων, μπορεί να κουρεύει τον σκύλο ή τους σκύλους σας για 5 ώρες, με φόρτιση 2 ωρών. Η μηχανή έχει πολύ λεπτά δόντια, προσφέροντας ένα εξαιρετικά ομαλό φινίρισμα. Βρείτε την εδώ.

Η αυτόματη ποτίστρα σκύλων τους καλοκαιρινούς μήνες είναι μία από τις πιο ολοκληρωμένες λύσεις. Ακόμα κι αν ο σκύλος μείνει σπίτι μόνος θα έχει νερό μέσα στην ζέστη. Μπορείτε να προσθέσετε πολλά παγάκια στο πάνω μέρος, για να διατηρηθεί το νερό όσο γίνεται δροσερό για ώρες!

Αν βρεθείτε στην παραλία με τον σκυλάκο σας, χρειάζεται και εκεί την περιποίησή του. Αυτό εδώ το κιτ παραλίας με το δροσιστικό στρωματάκι, το καινοτόμο μπολ σιλικόνης και το πλωτό καραβάκι θα σας φανούν απαραίτητα.

Που θα τα βρείτε αυτά και άλλα πολλά προϊόντα καλοκαιριού για τα αγαπημένα σας κατοικίδια; Στο Pet Shop 88!

 

 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ