Εμπάργκο στους εμπόρους οπίου...

Του Αθ. Χ. Παπανδρόπουλου

 

Δύο είναι οι βασικοί πόροι  της συμμορίας δολοφόνων και εμπόρων ναρκωτικών που εξευτελίζοντας μια υπερδύναμη και την ισχυρότερη στρατιωτική συμμαχία στον κόσμο, κατέλαβαν την εξουσία στο Αφγανιστάν: το εμπόριο οπίου και καλάσνικωφ μαϊμού. Ιδιαίτερα δε το εμπόριο οπίου αντιπροσωπεύει το 50% του Ακαθάριστου Εγχωρίου Προϊόντος (ΑΕΠ) στο Αφγανιστάν και στην καλλιέργεια του απασχολείται το μεγαλύτερο μέρος των Αφγανών.

Αυτή η συμμορία που ακούει στο όνομα ταλιμπάν, που σημαίνει φοιτητής θεολογίας, ενώ ελέγχει το 90% του εμπορίου οπίου παγκοσμίως και αντλεί από αυτό περί τα 20 δις. δολλάρια το χρόνο, δηλώνει την απέχθειά της προς τον πολιτισμό γενικά και τον αντίστοιχο δυτικό ειδικότερα. Ακόμα χειρότερα, οι συνήθεις μαστουρωμένοι οπλοφόροι της συμμορίας καταστρέφουν και δολοφονούν ό,τι βρουν μπροστά τους, γιατί έτσι θα γίνουν δεκτοί με ανοικτές αγκάλες από τον Προφήτη στον άλλο …. κόσμο.

Με αυτά τα αποβράσματα, ο πολιτισμένος κόσμος δεν έχει τίποτε να πει ούτε και να διαπραγματευτεί.Τα δε στρατόπεδα οπου εκπαιδεύονται τζιχαντιστές μπορούν να τα ισοπεδώσουν όποτε θέλουν οι δυτικές δυνάμεις.Απλώς εως τώρα δεν θέλουν μπάς και θυμώσουν ο Πούτιν και ο Ερντογαν.Σιγά τον πολυέλαιο δηλαδή,οταν οι χώρες αμφοτέρων των δύο ηγετών χωρίς τη Δύση καταρρέουν σε τρείς μηνες.

Η Δύση πρέπει να κηρύξει εμπάργκο στους εμπόρους οπίου. Και ας πάνε Ρώσοι και Κινέζοι να καθαρίσουν μαζί τους. Η Δύση πρέπει να σώσει την τιμή της απέναντι τους βαρβάρους. «Οι ταλιμπάν, τονίζει ο Καίσαρ Γκάντες(CesarGuades), εκπρόσωπος του ΟΗΕ, είναι η πιο σημαντική οργάνωση εμπορίας ναρκωτικών στον κόσμο. Έχουν παρουσία σε όλα τα στάδια ανάμεσα στην παραγωγή, την μεταποίηση και την εξαγωγή. Κάθε φορτηγό αυτοκίνητο που μεταφέρει ναρκωτικά το φορολογούν από 1200 έως 6000 ευρώ. Πρόκειται για την πιο βασική πηγή εσόδων τους…

Πέρα από τα παραπάνω ποσοτικά στοιχεία, ο εκπρόσωπος του ΟΗΕ, σε συνομιλία του με δημοσιογράφους, αποκάλυψε ότι οι ταλιμπάν επιδιώκουν να εθίσουν στη χρήση ναρκωτικών και ολόκληρο τον αφγανικό λαό. Κατά κανόνα έτσι, νέους που δουλεύουν υπό συνθήκες σκλάβου στις καλλιέργειες οπίου, αντί να τους πληρώνουν με τρόφιμα, τους δίνουν ναρκωτικά.Την δε υψηλή  θνησιμότητα που παρουσιάζουν, την καλύπτουν με την υποχρεωτική τεκνοποίηση γυναικών-σκλάβων, που βρίσκονται στη διάθεση των οπλοφόρων δολοφόνων της συμμορίας.Η φρίκη σε κατάσταση μεγαλείου δηλαδή

Μιλάμε δηλαδή για συνδυασμό βαρβαρότητας και σαδισμού που κάνει το «κοκταίηλ», ακόμα πιο δηλητηριώδες. Με αυτή την περιφερόμενη κτηνωδία, ο πολιτισμένος κόσμος δεν έχει τίποτε απολύτως να πει.

Ας αφήσει τους «μαιτρ» του αυταρχισμού και της πολιτικής χυδαιότητας, Χ.Σιαοπινγκ, Πούτιν και Ερντογάν αν τα βγάλουν πέρα με τη συμμορία, εξηγώντας σε κανίβαλους ποια είναι τα τερτίπια της γεωπολιτικής.

Όσο για την Ελλάδα, η κυβέρνηση πολύ καλά κάνει και θωρακίζεται απέναντι στις ορδές τζιχαντιστών και άλλων ναρκεμπόρων που Ταλιμπάν και Ερντογάν ετοιμάζονται  να στείλουν στην Ευρώπη και στη χώρα μας. Και επειδή οι δολοφόνοι  του ισλάμ μια μόνον γλώσσα καταλαβαίνουν, οι φρουροί της χώρας ας είναι έτοιμοι να βαρέσουν στο ψαχνό αν χρειαστεί.

 

Διαβάστε επίσης